Nova derrota lluny de casa, a Vilafranca

El Mis Ibérica CH Mataró segueix buscant la primera victòria fora, assignatura pendent

L’assignatura pendent del Mis Ibérica CH Mataró continua sent aquesta temporada el rendiment lluny de Mataró, ja que és l’equip que menys punts ha sumat fora de casa, amb tan sols un empat a la pista del Tordera, i aquesta setmana ha seguit amb la mateixa tònica, caient a Vilafranca per un contundent 5-1. A diferència de molts altres partits d’aquesta temporada, al Penedès ni tan sols van tenir opcions de disputar els punts, ja que els locals van manar sempre en el marcador.

Tot i que el primer gol va trigar a arribar, marcant Navarro al minut 15, el Vilafranca va marcar tres gols consecutius a la represa, en tan sols tres minuts, que van deixar el partit sentenciat amb el 4-0 quan faltaven 18 minuts pel final. Povedano va fer el 4-1 de penal al cap de poc, però els locals mai van patir per la victòria, ja que a sis minuts per la conclusió van fer el 5-1 definitiu.

Mataro-Sant vilafranca

CP VILAFRANCA Capital del Vi - Mis Ibérica CH MATARÓ 5-1

CP VILAFRANCA: Camps, Navarro (2), Vázquez (1), Galàn, Fernández, Caldú (1), Rocasalbas (1), Esteva i Martí.
Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Èric Florenza, Marc Povedano (1), Martí Casas, Marçal Oliana, Oriol Parera i Èric Serra.
Àrbitres: Veiga i López.
Marcador: 15’ Navarro (1-0); 30’ Vázquez (2-0); 31’ Navarro (3-0); 32’ Rocasalbas de falta directa (4-0); 34’ POVEDANO de penal (4-1); 44’ Caldú (5-1).