El Banco Mediolanum CH Mataró està sensacional però es queda sense final

Dominava per 0-2 el Manlleu, però l'equip osonenc ha acabat guanyant a 10 segons del final

L'equip femení del Banco Mediolanum CH Mataró s'ha quedat a les portes de la final de la Copa de la Reina després d'un PARTIDÀS amb majúscules davant un equip que era teòricament molt superior (a la lliga l'havia superat per 2-6 aquí a Mataró) com és el Manlleu, però que ha hagut de suar de valent per superar l'equip mataroní que només ha cedit a 10 segons del final.

150308Ho_ManlleuCHM(2)

Les noies que prepara Oriol Feliu han començat jugant de forma espectacular i sorprenent l'equip osonenc que veia com als 6 minuts perdia per 0-2 després de rebre dos gols de Xantal Piqué i Ona Castellví de penal.
A partir d'aquell moment el Manlleu va prèmer l'accelerador i abans del descans va reduir distàncies. A la segona part el Manlleu buscava l'empat però les mataronines tampoc renunciaven a ampliar diferències i després d'un atac del Banco Mediolanum que va acabar amb aturada de la portera osonenca, va arribar l'empat de Font a la contra, i a falta de deu segons, quan ja tothom pensava en la pròrroga, la mateixa jugadora la va evitar amb un xut ajustat a la base del pal per entremig d'un munt de cames i que va portar el seu equip a la segona final consecutiva que, dit sigui de pas, guanyaria el diumenge davant el Voltregà.

MANLLEU - BANCO MEDIOLANUM CH MATARÓ 3-2

MANLLEU: Tossar, López (1), Casarramona, Castro, Font (2) i Vall.
BANCO MEDIOLANUM CH MATARÓ: Ariadna Escalas, Marta Soler, Carla Fontdegloria, Ona Castellví (1 de p.), Xantal Piqué (1), Júlia Canal, Laura Manzanares.
GOLS: 3' PIQUÉ (0-1); 6' CASTELLVÍ (0-2); 14' López (1-2); 29' Font (2-2); 39' Font (3-2).