El Banco Mediolanum CH Mataró a semifinals de la Copa de la Reina

Ha superat per 1-0 el Palau de Plegamans i demà el dissabte (17h) contra el Manlleu

L'equip femení del Banco Mediolanum CH Mataró ha donat la gran sorpresa en el segon partit de quarts de final de la Copa de la Reina d'hoquei patins que es disputa a Lloret de Mar, i superant per 1-0 el Palau de Plegamans, que és el tercer classificat de la lliga, s'ha classificat per a les semifinals i dissabte jugarà a les 17h contra el Manlleu, que s'ha desfet de l'Igualada per 3-1. A la lliga l'equip osonenc va guanyar per 2-6 al pavelló Jaume Parera. A l'altra semifinal s'enfrontaran Gijon i Voltregà.

La semifinal es podrà seguir a les 17h des de www.fep.es

Just una setmana després que el CN Mataró Quadis donés la primera alegria de la Copa del Rei de waterpolo, les noies del Banco Mediolanum CH Mataró que entrena Oriol Feliu han donat també una gran satisfacció en superar aquest primer escull de la Copa de la Reina d'hoquei patins.

150306Ho_Xantal

La primera part ha estat molt igualada i els dos equips s'han defensat molt bé i no hi ha hagut cap gol. Però quan es portava molt poc de la segona part la capitana Xantal Piqué ha avançat l'equip mataroní i a partir d'allà la defensa mataronina ha estat sensacional i el marcador ja no s'ha mogut.

PALAU PLEGAMANS - BANCO MEDIOLANUM CH MATARÓ 0-1

PALAU PLEGAMANS: Busquets, Puigdueta, Membreño, Masclans, Ferron, Gurri, Caparrós, Herrera, Vicente.
BANCO MEDIOLANUM CH MATARÓ: Èrika Arellano, Marta Soler, Laura Manzanares, Júlia Canal, Ona Castellví, Carla Fontdeglòria, Xantal Piqué (1), Arianda Escalas.
GOL: 26' PIQUÉ (0-1).

100306Ho_Copa3

150306Ho_Copa1