El Banco Mediolanum CH Mataró guanya a Sant Cugat

L'equip d'Oriol Feliu es manté en una excel·lent cinquena plaça amb la Copa de la Reina a la vista

L'equip femení del Banco Mediolanum CH Mataró, el dissabte a la tarda va guanyar un altre partit a pista contrària, i ja en porta quatre, i es manté en una excel·lent cinquena posició en el seu debut a l'OK Lliga.

En aquesta ocasió l'equip d'Oriol Feliu va tornar a demostrar una gran serenitat en moments clau, tot i la joventut de la majoria de les seves jugadores, i va remuntar el gol inicial de les santcugatenques, amb un gol de Xantal Piqué i un altre d'Ona Castellví, amb un minut de diferència, que ja van permetre arribar al descans amb avantatge.
Després, a la represa, Ona Castellví, la màxima golejadora, va tornar a marcar, després d'errar les mataronines tres faltes directes i un penal. El darrer gol local, quan faltaven tres minuts per al final, van abocar a un final intens on les visitants van saber aguantar i evitar l'empat.

SANT CUGAT - BANCO MEDIOLANUM CH MATARÓ 2-3

BANCO MEDIOLANUM CH MATARÓ: Erika Arellano, Xantal Piqué (1), Ona Castellví (2), Marta Soler, Júlia Canal, Laua Manzanares, Carla Fontdeglòria, Ariadna Escalas.