Ocasió perduda del Mis Ibérica a El Vendrell

La falta d’encert ha condemnat als homes de Vadillo a la derrota

El Mis Ibérica CH Mataró segueix sense trobar el camí de la victòria fora de casa –aquesta temporada només ha pogut empatar a Tordera–, i ahir diumenge a la pista del Vendrell li va faltar encert de cara a porteria per aconseguir puntuar. Sense fer un mal partit, els mataronins van veure com els locals si que van tenir encert en els moments clau, suficient per marcar diferències i endur-se els tres punts.

Vendrell - CH Mataró

A la primera meitat, després d’un penal desaprofitat per part de cada equip, va ser el Vendrell que va aprofitar un contracop per fer el primer gol del partit i marxar al descans amb un avantatge mínim. A la represa el Mataró seguia sense trobar el camí del gol, mentre que els locals van fer el 2-0 quan restaven poc més de vuit minuts, complicant molt les coses als visitants. Tot i això, poc després arribava la resposta quan Povedano transformava una falta directa en el 2-1. El Mataró es va llençar a l’atac per buscar l’empat, però llavors va arribar el 3-1 definitiu a falta de dos minuts.

CE VENDRELL - Mis Ibérica CH MATARÓ 3-1

CE VENDRELL: Fox, Creus, J. Ferrer, Mitjans (1), Miras, Martínez i Ll. Ferrer (2).
Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Èric Florenza, Marc Povedano (1), Martí Casas, Marçal Oliana i Èric Serra.
Àrbitres: Galán i De La Hera.
Marcador: 16’ Mitjans (1-0); 42’ Ll. Ferrer (2-0); 44’ POVEDANO de falta directa (2-1); 48’ Ll. Ferrer (3-1).