EL JOVENTUT HANDBOL MATARÓ CONSUMA L’ASCENS A LA 1ª CATEGORIA CATALANA

La victòria davant del Bordils del passat dissabte, va suposar la obtenció dels dos punts que garantitzen matemàticament l’ascens de l’handbol mataroní a Primera Catalana, a falta d’una jornada per la finalització del campionat. Després de quedar-se a les portes de la fase d’ascens en les dues últimes temporades, amb l’arribada enguany al primer equip d’una molt bona fornada de jugadors de base i l’entrenador Josep Mª Guiteras (que la temporada passada era al BM Granollers de Divisió d’Honor), s’ha aconseguit l’impuls necessari per a donar el salt definitiu a la Primera Catalana.

En el partit decisiu, el Bordils va plantar cara durant els primers minuts, ja que era la seva darrera opció per a seguir vius de cara a l’ascens, però quan l’equip mataroní va pitjar l’accelerador, imposant el seu ritme, els gironins no van saber respondre i es van enfonsar. Al final, un clar marcador de 28-20, que certifica l'èxit pel Joventut.

Els jugadors que han format la plantilla del JOVENTUT COLLIE MATARÓ aquesta temporada, i que han fet possible aquest històric ascens són:
Palomino i Ruiz porters; Sergi Fuster, Tria, Marc Fuster, Igual, Gómez, Bernat, Àlex Gomà, Sergi Rodríguez, Jaume Tomé, Jordi Gomà, Sergi Tomé, Velasco i Magro.

Cal dir que els equips que han aconseguit l'ascens juntament amb els homes de Josep Mª Guiteras, han estat el Manyanet, l'Esplugues i el SAFA Horta.