Les noies d'El Tot Mataró pateixen per guanyar a Bellvitge

BELLSPORT 17 - 18 EL TOT MATARÓ JHM

L'equip femení d'El Tot Mataró JHM continua guanyant partits i ja porta una ratxa de vuit victòries consecutives que donen moral de cara al decisiu partit que es jugarà el proper diumenge davant de La Roca.

L'equip de Xavi Pont, degut a malalties i lesions, va anar molt minvat de condicions a Bellvitge per enfrontar-se el Bellsport, l'únic equip que fins ara ha pogut guanyar a l'Eusebi Millan en la present temporada. Però tot i això l'equip va sortir molt mentalitzat i amb una gran defensa i contraatac va començar amb un parcial de 0-6. Poc a poc l'equip local va anar situant-se i reduint diferències tal com havia fet a Mataró. Al descans el marge era de només tres gols.

A la represa les jugadores mataronines van acusar l'esforç degut a la impossibilitat de fer els canvis necessaris i van topar amb la bona defensa local en 6:0 i així el Bellsport es va arribar a posar per davant (16-15). En el tram final es va saber mantenir la serenitat i amb dos penals transformats per Laura Gallego es va poder capgirar el marcador.

BELLSPORT 17 - 18 EL TOT MATARÓ JHM
EL TOT MATARÓ JHM:
Laia Argelic i Elena Garcia porteres; Laura Gallego, Patricia Pereira, Herenia Herraiz, Diana Gomà, Arlet Palomar, Marta Sànchez, Saray Romero, Maika Gómez, Roser Villalba, Anna Barón, Lorena Fernàndez.

Classificació de la 1a Catalana femenina d'Handbol