Sense problemes a la pista del cuer

VILAMAJOR 11 - 31 EL TOT MATARÓ JHM

L'equip femení d'El Tot Mataró JHM va aconseguir la seva setena victòria consecutiva després de derrotar sense cap mena de problemes l'equip cuer de la categoria, el Vilamajor, a la seva pista.

Des de bon començament l'equip de Xavi Pont va sortir disposat a sentenciar el partit com ho deixa clar el parcial de 0-5 als cinc minuts de joc. Després la diferència no va fer més que anar augmentant gràcies al bon treball defensiu i a la facilitat amb que les jugadores mataronines resolien les jugades d'atac, en un partit que va servir per assajar el treball tàctic gairebé com si fos un entrenament.

La baixa de les porteres sèniors va obligar a jugar a la juvenil Laia Argelic, que va fer un molt bon partit amb 14 aturades.

EL TOT MATARÓ JHM:
Laia Argelic portera; Laura Gallego (7, 1 de p.), Patricia Pereira (1), Herenia Herraiz (6), Diana Gomà (4), Arlet Palomar (1), Marta Sànchez (4), Saray Romero (1 de p.), Roser Villalba (3), Anna Barón (2), Lorena Fernàndez (2).
PARCIALS: 0-5, 1-6, 2-8, 3-10, 7-11, 7-14 descans; 7-19, 7-19, 8-21, 9-24, 9-28, 11-31.