El Tot Mataró empata un partit que tenia ben controlat

L'equip mataroní es va bloquejar en atac en els darrers quinze minuts

El Tot Mataró JHM va treure un valuós punt de Sant Quirze, però que tal com va passar la temporada passada, ha sabut a poc després de tenir el partit controlat durant quasi tot el temps i amb avantatges força còmodes.

Només els inicis van ser favorables a l'equip local que emparats amb les aturades del seu porter van prendre un parell de gols d'avantatge, però ben aviat la defensa mataronina en 6:0 va començar a funcionar i Alberto Ruiz a aturar i a l'altra àrea el bon treball en atac seleccionant bé els llançaments i ficant pilotes al pivot Martí Comas que va forçar molts penals, va permetre agafar avantatge al marcador que moments abans del descans va arribar a ser de cinc gols.

La defensa local no ho posa fàcil
A la represa l'equip mataroní va començar perdent tres pilotes en atac, però es va refer i va poder mantenir el seu avantatge, que a l'equador del segon període era de quatre gols, moment en el qual Edu Velasco va veure la targeta vermella per tres exclusions. A partir d'aquell moment la defensa mixta que l'equip vallesà feia sobre David Pedragosa va complicar les evolucions de l'atac groc-i-negre que es va bloquejar de forma quasi absoluta i que en el darrer quart d'hora només va poder marcar un gol de contraatac, un des del pivot després d'agafar un rebot i un amb l'amenaça del joc passiu al damunt a càrrec de Pedragosa que va posar el 24-25 a falta de poc més d'un minut per al final.

El final de partit va ser nefast per als interessos d'El Tot Mataró. Encara va disposar d'un atac per posar-se dos amunt a falta de menys d'un minut, però el llançament va anar al pal i el refús va anar fora permetent el contraatac de l'equip local que va acabar forçant un penal a falta de set segons. Aquest va estavellar-se al pal, però el rebot va anar a mans de Vallribera que va igualar el matx sobre la botzina. Més mala sort impossible.

SANT QUIRZE 25 - 25 EL TOT MATARÓ JHM
SANT QUIRZE:
Bertran i Raluy porters; Pau Garcia (2), Alijarde (2), López, Vallribera (5), Jordi Garcia (1), Morera (5, 2 de p.), Jiménez, Expósito (1), Damon (2), Puig (2), Borrell (3, 1 de p.), Andreu (2).
EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz; Edu Velasco, Sergi Rodríguez (1), Josep Terensi (2), Martí Comas (1), Roger Capdevila (3), Sergi Tria (2), Nacho Marín, Pere Cuquet (2), David Pedragosa (12, 7 de p.), Àlex Gomà (2), Jonatahan Milà (ps).
PARCIALS CADA 5´: 3-2, 5-4, 7-7, 8-10, 9-13, 12-15 descans; 14-17, 17-19, 18-22, 20-23, 22-23, 25-25.