Sisena victòria consecutiva d'El Tot Mataró JHM

EL TOT MATARÓ JHM 18 - 13 CORNELLÀ

Mentre l'equip masculí no acaba de trobar el camí del triomf, l'equip femení d'El Tot Mataró JHM continua en la seva bona ratxa i va guanyar el seu sisè partit de forma consecutiva, davant d'un Cornellà que va posar les coses bastant difícils, amb una defensa molt tancada i força dura que l'equip mataroní va trobar moltes dificultats per traspassar. Per sort a l'altra banda succeïa el mateix i amb bona defensa i amb gran actuació de la portera Elena Garcia l'equip del Baix Llobregat encara ho tenia més difícil i es veia sempre per darrere al marcador.

A la segona part l'equip visitant després d'una bona sortida, només va poder marcar un gol en vint minuts i, tot i que El Tot Mataró no acabava de jugar bé en atac amb moltes pèrdues de pilota, va anar augmentant l'avantatge que va permetre afrontar el final del partit amb tranquil·litat i possibilitant que la portera del juvenil Laia Argelic tingués uns minuts d'experiència que va passar amb encert aturant fins i tot un penal.

EL TOT MATARÓ JHM: Elena Garcia i Laia Argelic porteres; Laura Gallego (7, 4 de p.), Patricia Pereira, Herenia Herraiz (1), Diana Gomà, Arlet Palomar (1), Marta Sànchez (4, 1 de p.), Maika Gómez, Esther Ródenas (2), Roser Villalba (2), Anna Barón, Lorena Fernàndez.
PARCIALS: 1-0, 2-2, 4-3, 6-5, 7-6, 9-6 descans; 10-9, 13-10, 15-11, 16-12, 17-12, 18-13.