El Tot Mataró aconsegueix un empat agònic

EL TOT MATARÓ JHM 22 - 22 EIVISSA

El Tot Mataró JHM va aconseguir un empat agònic a falta de cinc segons per al final, que li serveix per trencar una ratxa de cinc partits sense puntuar i que dóna una mica de moral de cara als propers partits sobretot perquè a falta de menys de deu minuts per al final el partit es veia completament perdut.

Els primers compassos del partit van venir marcats per les aturades del porter visitant Navarro, un dels millors de la categoria, que van permetre que l'equip eivissenc s'avancés al marcador amb un 0-2 als cinc minuts. L'equip local es mostrava molt nerviós en atac i sense idees per traspassar la defensa 6:0 de l'equip illenc i a l'altra banda el veterà Hugo Suàrez feia el que volia davant la defensa mataronina marcant o assistint els seus companys, fins que Pep Muñoz va ordenar una defensa mixta sobre el cervell visitant que va tallar el ritme eivissenc i va permetre igualar el marcador al descans.

A la represa Maillo va començar a agafar la responsabilitat a l'equip visitant i la diferència va tornar a posar-se ràpidament en tres gols. A l'equip local, amb Pedragosa poc encertat, van ser Edu Velasco amb els seus xuts i Sergi Rodríguez amb les seves penetracions els que van agafar la responsabilitat, però l'Eivissa va tornar a marxar fins un 17-21 a falta de nou minuts. Quan semblava tot perdut El Tot Mataró amb una doble mixta va dificultar l'atac visitant i Alberto Ruiz amb un parell d'aturades va fer reaccionar el seu equip que va igualar a 21 gols a falta d'un minut i mig. Després d'un temps mort visitant, el veterà Hugo Suàrez va marcar el 21-22 a falta de mig minut, però la sacada ràpida dels locals va ser aturada per un jugador visitant que va ser exclòs i la darrera jugada en superioritat la va resoldre Sergi Rodríguez marcant el definitiu empat, que va saber a victòria per a l'equip groc-i-negre. (RED).

EL TOT MATARÓ JHM:
Alberto Ruiz porter; Toni Busquets (1), Edu Velasco (7), Sergi Rodríguez (9, 3 de p.), Josep Terensi (1), Martí Comas, Nacho Marín, Pere Cuquet (2 de p.), David Pedragosa (1), Bernat Batlle, Àlex Gomà (1), Edu Vivar.
EIVISSA: Navarro i Garcia porters; José A. Pérez, Maillo (6), Rubio, Escandell, JJ Rodríguez (2), Hugo Suàrez (4), Artedo (2), Chaler (4), Polanco (2), José M. Pérez, Bufi, López (2, 1 de p.).
PARCIALS CADA 5´: 0-2, 3-4, 5-6, 7-6, 8-7, 9-9 descans; 10-11, 12-13, 15-16, 17-20, 18-21, 22-22.