Sergi Tria: “En aquests moments necessitem l’afició més que mai”

Parlem amb el capità d’El Tot Mataró JHM en uns moments complicats per l’equip

En l’últim partit a la pista de La Roca us vau trobar amb un ambient agitat. Com el valoraries? L’ambient va ser molt hostil. Sempre que juguem contra la Roca hi ha molta rivalitat. El públic sempre crida molt i insulta als jugadors. No és tot el públic, sinó només un sector, els que sempre insulten. Però clar, hi ha dies que passes més i d’altres que t’afecten.

L’arbitratge tampoc us ha estat de gaire ajuda. Amb els àrbitres tampoc hem tingut gaire sort. Però és millor no pensar-hi, si ens hi capfiquem en ells no podem centrar-nos en el joc. I ells són una part necessària d’aquest joc. De totes maneres, és cert que portem uns partits que ens estan xiulant molt malament.

La situació actual és molt complicada, propera a la zona de descens. I en les pròximes jornades us toca jugar amb equips ben classificats. Com encareu aquest futur? Sí que és complicat, però nosaltres l’encarem amb molta il·lusió. Ens el plantegem a poc a poc, pensant en guanyar cada partit.

Malgrat la situació, com està l’ambient al vestuari? L’ambient al vestuari no és del tot bo, però tampoc estem malament. Nosaltres sabem que hem d’esforçar-nos i treballar.

En moments com aquest s’agraeix més que mai el recolzament de l’afició. Quina crida els hi faries? Doncs bé, animem a la gent a que s’acosti a l'Eusebi Millan. Que encara que no estem jugant del tot bé, en aquests moments és en els que necessitem l’afició més que mai.