El Tot Mataró JHM juga a ràfegues a la pista del segon

El joc de l'equip depèn massa de la primera línea (31-26)

El Tot Mataró JHM no va poder treure res de positiu de la complicada visita a la pista del segon classificat, a la localitat de Sant Esteve de Sesrovires, on es viu l'handbol amb molta intensitat i on tenen moltes ganes de poder jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor B. L'equip de Pep Muñoz va topar amb un rival molt més compacte, amb una defensa molt sòlida i amb un joc en atac que fa participar molt més a tots els seus jugadors, a diferència de l'equip mataroní que continua depenent excessivament en la primera línia.

Un parcial de 5-0 acabaria sent decisiu
A l'inici del partit es va veure un equip mataroní molt mentalitzat en defensa i que dominava per 1-3 als 7' de joc, gràcies a les bones aturades d'Alberto Ruiz i a les transicions ràpides. Però poc a poc la defensa local en 3:2:1 va anar intensificant la seva activitat i entre els minuts 10 i 15 el Sant Esteve Sesrovires va clavar un parcial de 5-0 que va portar el marcador fins el 9-4 que acabaria marcant la diferència al final del partit. El Tot Mataró va aconseguir frenar l'embranzida local i al descans va deixar el marcador en un esperançador 15-12.

El Tot Mataró es va arribar a situar a un sol gol
A l'inici de la segona part un altre parcial de 4-0 va tornar a complicar molt la situació, però aleshores es va demostrar que la moral de l'equip mataroní s'ha vist reforçada i no es va desinflar com a Sarrià de Ter. Amb un parcial de 1-7 el marcador, aconseguit gràcies a l'encert de Sergi Rodríguez en els penetracions i de David Pedragosa en el xut exterior, es va situar en 20-19 i es va posar la por al cos dels locals. Però aleshores va sobrar precipitació en algunes accions, cosa que novament va aprofitar el Sant Esteve, amb una defensa molt dura massa tolerada pels àrbitres en aquesta fase del partit, per obrir forat fins un 29-22, que a falta de cinc minuts ja va deixar decidit el partit.

SANT ESTEVE SESROVIRES 31 - 26 EL TOT MATARÓ JHM
SANT ESTEVE SESROVIRES: Abelló i Díaz porters; Serra (3), Ayo (1), Cros (4), Gibert, Visa (2), Carrero (7), Pujol (3), Muñoz (4, 1 de p.), J.Pérez (5), A.Pérez (1) i Hijanin (1 de p.).
EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Toni Busquets, Edu Velasco (5), David Alvarez (1), David Pedragosa (7, 2 de p.), Àlex Gomà (1), Martí Comas, Josep Terensi, Sergi Rodríguez (9, 2 de p.), Roger Capdevila (1), Bernat Batlle, Pere Cuquet (2), Sergi Tria.
PARCIALS CADA 5´: 0-2, 4-3, 8-4, 9-6, 12-8, 15-12 descans; 19-13, 20-18, 24-21, 26-22, 29-22, 31-26.