S'acaba la ratxa del Joventut Handbol Mataró a 1a Estatal

L'Handbol Poblenou va guanyar al Pavelló Teresa Maria Roca aprofitant un partit fluix dels locals

203001Ha_JHMPoblenou

El Joventut Handbol Mataró ha vist trencada la seva esplèndida ratxa d'imbatibilitat a la 1a Estatal, que s'ha quedat en nou jornades. I això ha succeït quan menys s'esperava, en el tercer partit seguit que l'equip de Sergi Rodríguez jugava a casa i davant del Poblenou, un equip al qual s'havia derrotat a casa seva a la 1a volta.

L'equip local, que la setmana passada ja havia estat fluix en defensa, ha mantingut aquesta línia amb poca contundència, i l'equip visitant ho ha aprofitat per anar-la foradant repetidament.

Des del primer moment s'ha vist que l'equip barceloní venia mentalitzat per sumar dos punts importants per a ells per anar assegurant la permanència i forts en defensa han dificultat molt les ofensives locals. El Poblenou ha anat manant sempre en el marcador, amb diferències curtes per arribar-se al descans amb 13-14 al marcador. A la represa s'esperava una reacció mataronina, però no ha arribat. Al contrari, l'equip visitant ha obert un forat de cinc gols a l'equador de la segona part (19-24), que ja han gestionat molt bé fins al final.

Van jugar: Bassory Tandian i Guillem Juvinyà porters; Pablo Vela (3), Manel Núñez (4), Jaume Pujol (2), Jan Bonamusa, Dani Aguilera (1), Oriol Vaqué, Bernat Muñoz (3), Mario Martínez (10), Berenguer Chiva, Àlex Bosch (1), Max Ansón, Bernat Bonamusa (4), Joan Gascón.