El JH Mataró pateix, però ja porta nou partits seguits sense perdre

Ha superat el Sant Esteve de Palautordera per la mínima i encara no ha perdut en el 2020

200222Ha_JHM-SEPalau-10

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit una treballada victòria davant el Sant Esteve de Palautordera, fins i tot patint en el tram final, per allargar la seva ratxa d'imbatibilitat a nou partits. L'equip de Sergi Rodríguez no perd des del 8 de desembre passat i es consolida en el setè lloc de la 1a Estatal, igualant a punts amb La Roca que és sisè. Quan falten 9 jornades per acabar el campionat està a només dos punts d'assegurar la permanència de forma matemàtica.

200222Ha_JHM-SEPalau-1

L'equip local avui no ha estat tan fort ni intens en defensa com en partits anteriors, però la facilitat amb què resolia els seus atacs, sobretot amb Pablo Vela i Mario Martínez molt efectius, li ha permès mantenir-se sempre per davant en el marcador, però sense poder trencar mai el partit. Al davant tenia un equip que compta amb Jordi Planas, el màxim golejador de la categoria, i Marc Morales, també molt efectiu, i que anava superant repetidament la defensa local. D'aquesta manera s'ha arribat al descans amb 19-16 al marcador, després de trenta minuts de clar domini dels atacs.

A la represa no ha canviat massa la tònica del partit i la diferència s'ha mantingut fins que faltaven dotze minuts (29-26). Aleshores l'equip local s'ha precipitat en alguns atacs, el porter visitant Jordi Armadans, ex-jugador del Joventut, ha tret una sèrie de bones pilotes i l'equip vallesà ha fet un parcial de 0 a 3 per igualar el marcador quan quedaven 8 minuts. Han sonat les alarmes i per la banda dreta de l'atac Manel Núñez i Bernat Muñoz han fet dos gols que han tornat a obrir l'escletxa. Ha tornat a reduir Morales, però Jaume Pujol ha marcat el gol de la tranquil·litat. L'últim gol visitant ja ha arribat massa tard per a ells.

200222Ha_JHM-SEPalau-8

JOVENTUT MATARÓ 33-32 SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA

JH MATARÓ: Bassory Tandian i Guillem Juvinyà porters; Pablo Vela (9), Manel Núñez (3), Jaume Pujol (3), Jan Bonamusa (3), Dani Aguilera (2), Oriol Vaqué (1), Bernat Muñoz (3), Max Anson (2), Mario Martínez (6), Bernat Bonamusa i Joan Gascón (1).