Gran triomf del Joventut Mataró a la pista del vigent campió de Plata Femenina

L'equip de Jordi Rubí ha dominat sempre davant el Sant Quirze i continua en quart lloc

202009Ha_SQUI-JHM-2

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró Synergie ha demostrat avui el seu gran potencial guanyant per primera vegada a la pista de l’Handbol Sant Quirze, el campió d’aquest grup de Plata Estatal de la temporada passada.

L’equip de Jordi Rubí ha dominat des del primer moment, amb una gran defensa i un atac molt contundent. Durant la primera part ha arribat a guanyar per 5 gols (8-13) i al descans encara manava per 12-15.

200209_Ha_SQU-JHM-3

A la represa l’equip local ha semblat encaminar-se cap a la remuntada, quan ha empatat a 19 gols. Però el Joventut no ha perdut la serenitat, ha tornat a tancar la defensa i ha fet un parcial de 0 a 4 en 5 minuts, que ja ha obert un forat que ha permès encarar el final del partit amb garanties. Quan les locals han tornat a posar-se a un gol, el Joventut ha replicat amb dos gols i ja no s’ha arribat a patir pel triomf perquè el 25-26 ha arribat a només quatre segons del final.

200209Ha_SQUIrzeJHM

L'equip mataroní al final del partit (@cjhmataro)

SANT QUIRZE 25-26 JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE

JOVENTUT SYNERGIE: Noemí Pérez i Laia Areglich porteres; Ona Muñoz (9), Zara Verdugo (2), Clara Poo (3), Judith Molins, Maria Murillo (4), Alisa Forné (5), Adriana Murillo (2), Laia Arredondo, Claudia Grajal, Abril Buscà, Berta Vives (1).
PARCIALS CADA 5’: 2-2, 3-5, 6-10, 8-13, 10-14, 12-15 descans; 14-17, 16-18, 19-20, 19-23, 22-24, 25-26.