Doble duel apassionant per al Joventut Mataró a Sant Quirze

L’equip femení de Plata juga el dissabte i el masculí el diumenge en la 1a Estatal

Aquest cap de setmana, capricis dels calendaris, els dos equips del Joventut Handbol Mataró juguen a Sant Quirze del Vallès, una de les poblacions catalanes amb més tradició en l’esport de l’handbol. Però l’equip local no ha cregut convenient que els dos partits es juguessin un darrere l’altre i el que vulgui veure’ls tots dos s’haurà de desplaçar dissabte i diumenge.

Handbol JH Mataró - Sant Quirze

L’equip femení jugarà el seu partit el dissabte a les 19:30 hores. El Joventut de Jordi Rubí, que està situat en el quart lloc de la Divisió de Plata visita un equip que va ser campió del grup la temporada passada, però que en aquesta ha baixat una mica el seu nivell i està un lloc i un punt per sota, tot i que s’ha de dir té un partit pendent.

Podria ser una bona ocasió perquè les mataronines guanyin per primera vegada en aquella pista en la categoria de Plata, ja que en les dues temporades en que s’hi ha jugat s’ha perdut per la mínima: 22-21 la passada i 20-19 en la primera de tots dos equips a la categoria. També aquesta temporada a Mataró la victòria de les “kiris” va ser mínima i amb pocs gols (22-23).

En la temporada de l’ascens conjunt dels dos equips a Plata el resultat a Sant Quirze va ser d’empat a 33 gols.

Handbol JH Mataró - Sant Quirze

L’equip masculí jugarà el diumenge a les 12:30 hores. L’equip que dirigeix Sergi Rodríguez visita l’equip vallesà que prepara Josep Maria Guiteras, l’ex-tècnic del Joventut. Per tant és un enfrontament a les banquetes entre mestre i deixeble, ja que Guiteras va ser el que va fer debutar a Sergi en el primer equip del Joventut quan encara era juvenil.
L’equip local, el menys golejat del grup, de ben segur estarà dolgut per l’última derrota a la pista d’OAR Gràcia per 32-23 i tindrà ganes de fer pagar els plats trencats a l’equip mataroní. Però el Joventut porta sis setmanes sense perdre i, tot i sabent que l’equip local és superior, va amb ganes d’aconseguir el primer triomf a Sant Quirze. Allà en les nou visites que hi ha fet no hi ha pogut guanyar mai, tot i que ha tret quatre empats. La temporada passada derrota per 30-20 i a la primera volta a Mataró també derrota per 18-23.