El Joventut Handbol Mataró guanya també el segon partit de Copa

Va guanyar a la pista del Montcada, tal com ho havia fet a la lliga de 1a Estatal

190302Ha_MontcadaJHM1

El Joventut Handbol Mataró va donar un pas més cap a la classificació per als quarts de final de la Copa Catalana d'handbol en guanyar oper 31-36 a la pista de la Salle Montcada, pel mateix marge de cinc gols que havia aconseguit a la lliga.

L'equip mataroní va sortir poc concentrat en defensa i els montcadencs trobaven fàcil el camí del gol i es van avançar amb un 8-6 als 10 minuts. Els de Jordi Fernàndez van anar entrant en el partit, en els següents vint minuts de la primera part només van encaixar 7 gols i al descans havien capgirat el marcador amb un 15-18.

A la represa ja van anar mantenint el domini del partit arribant a una diferència de 8 gols (27-35) a falta de cinc minuts per al final.

SALLE MONTCADA 31-36 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Bassory Tandian porter; Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (3), Bernat Bonamusa (6), Oriol Vaqué (8), Oriol Prat (4), Bernat Muñoz (6), Berenguer Chiva, Max Anson (1), Benjamí Calvillo, Pol Barragán (2), Pol Colomer (3), Javi Martín (1).
PARCIALS CADA 5': 3-3, 8-6, 10-9, 12-12, 13-15, 15-18 descans; 18-21, 20-25, 25.28, 26-33, 27-35, 31-36.

Classificació: JH MATARÓ 4; Granollers B 2, OAR Gràcia i Montcada 0.

L'últim partit de la fase de grups serà el dissabte a les 16 hores al Pavelló Teresa Maria Roca on rebran la visita del Granollers B, que dos dies abans haurà jugat el segon partit a casa seva davant l'OAR Gràcia, que van ajornar el cap de setmana. Si l'han guanyat els granollerins, tan ells com el Joventut ja estaran classificats per als quarts de final.