Victòries dels dos equips del JH Mataró a la Copa Catalana

El sènior masculí va derrotar l'OAR Gràcia i el femení va guanyar a Vilamajor

Els dos equips sèniors del Joventut Handbol Mataró van saldar els seus compromisos de la Copa Catalana del passat dissabte amb dues victòries.

Handbol JH Mataró - OAR Gràcia

Victòria de l'equip masculí davant l'OAR Gràcia de Sabadell

L'equip masculí, que jugava a casa, va derrotar per 33-32 l'OAR Gràcia de Sabadell, equip a qual no havia pogut derrotar a la lliga, ja que aquí havia empatat i a Sabadell havia perdut per la mínima.
La victòria no va ser fàcil ni molt menys, ja que després d'arribar-se al descans amb marcador favorable als visitants de 15-18, a la represa els sabadellencs van arribar a guanyar de 6 gols. Això va fer que el tècnic local optés per una defensa 4:2 que va trencar el ritme del rival, que va començar a cometre moltes errades i això va permetre la remuntada, per sumar els dos primers punts de la competició.

Van jugar: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Pablo Vela (4), Bernat Muñoz (5), Dani Aguilera (4), Bernat Bonamusa (8), Oriol Vaqué (1), Berenguer Chiva (1), Oriol Prat (3), Jan Bonamusa (2), Pol Colomer (1), Pol Barragán (3), Albert Moya (1).
Parcials cada 5': 3-4, 5-9, 7-9, 10-12, 14-14, 15-18 descans; 16-21, 18-23, 23-25, 25-28, 29-30, 33-32.

En l'altre partit de la jornada en aquest grup el Granollers B ha guanyat el Montcada per 32-28. La setmana vinent l'equip mataroní jugarà a la pista del Montcada, on s'hi va guanyar a la lliga per 28-33.

L'equip femení guanya a Vilamajor i ja es classifica per als quarts de final

L'equip femení del Joventut Synergie va demostrar sobre la pista la seva superioritat teòrica, sobre un equip de la categoria inferior, que poca resistència va oferir davant el joc de l'equip groc-i-negre. Al descans el Joventut ja guanyava 9-21 i al final la diferència va acabar sent de 16 gols (22-38).
Amb aquest resultat l'equip mataroní és primer de grup i ja passa directament a quarts de final.

Van jugar: Noemí Pérez, Lídia Bentkib i Laia Argelich porteres; Clara Poo (9), Isa Latorre (5), Zara Verdugo (1), Sandra Fargas (6), Alisa Forné (5); Maria Murillo, Berta Vives (7), Sara Muniesa (3); Adriana Murillo, Clàudia Grajal (2).