El Joventut Handbol Mataró tanca la lliga de 1a Estatal a la pista del segon

El rep l'Handbol Sant Quirze que encara té opcions de quedar campió

Handbol JH Mataró - Sant Quirze

El Joventut Handbol Mataró, el dissabte a les 19 hores, tanca la lliga de 1a Estatal a la pista del segon classificat, un Handbol Sant Quirze que, situat a dos punts del líder, encara té opcions de quedar campió. Però no depenen d'ells...

Els “kiris” venen de cedir el lideratge, després de perdre a La Roca, i ja no depenen d’ells per aconseguir el primer lloc. Han de guanyar i esperar que el Sarrià perdi a Sabadell davant l'OAR Gràcia. Sembla que una vegada més se’ls pot escapar el títol al final.

L’equip mataroní, que ja els va guanyar a la 1a volta, van a  buscar dos punts que com a mínim els mantinguin en la 4a plaça que igualaria la seva millor posició en la lliga.

A la 1a volta els de Jordi Fernàndez van guanyar per 27-26 al Pavelló Teresa Maria Roca.