El Joventut Handbol Mataró cedeix un punt a casa i baixa al 5è lloc

En un partit d'alt nivell ofensiu i poca defensa l'OAR Gràcia es va emportar un punt

Handbol JH Mataró - OAR Gràcia

El Joventut Handbol Mataró només va poder sumar un punt a casa davant l'OAR Gràcia de Sabadell i ha baixat a la cinquena plaça de la 1a Divisió Estatal, quan queden tres jornades per acabar el campionat.

Com solen ser-ho sempre els enfrontaments entre aquests dos equips, el partit va ser molt igualat, amb ritme molt alt, atacs curts i poca defensa i el marcador va tenir molt de moviment a mitjana de més d'un gol per minut, fins arribar a l'empat a 35 gols finals.

L'equip local va sortir molt fort amb bona defensa i contraatacs (12-6 als 15'), però els sabadellencs van canviar a defensa 5:1 i van anar igualant el matx, i el descans només perdien de dos gols.
A la represa el marcador es va mantenir sempre igualat, amb els mataronins quasi sempre per davant. Però acostant-se al final, amb algunes imprecisions i decisions arbitrals contràries als locals, els visitants es van avançar i el partit es va decidir en un final molt emocionant.
Faltant 20 segons va empatar Bernat Muñoz, després encara es va recuperar una pilota, per una falta d'atac visitant, i Jan Bonamusa va marcar de contraatac... però just quan ja havia sonat la botzina.

JOVENTUT MATARÓ 35-35 OAR GRÀCIA SABADELL

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Jaume Pujol (8), Jan Bonamusa (9), Dani Aguilera (3), Oriol Vaqué (2), Oriol Prat (4), Bernat Muñoz (5), Berenguer Chiva, Bernat Bonamusa (4), Javi Martín, Max Ansón, Pol Colomer.
PARCIALS: 2-2, 9-4, 12-6, 13-10, 15-14, 20-18 descans; 22-21, 25-24, 27-26, 29-28, 32-32, 35-35.