El Joventut Mataró rep l'OAR Gràcia un històric de l'handbol català

L'equip femení tanca la lliga a Lleida davant el cuer de la categoria de Plata

Handbol JH Mataró - OAR Gràcia

El Joventut Handbol Mataró rep el dissabte a les 18 hores al Pavelló Teresa Maria Roca un dels històrics de l'handbol català, l'OAR Gràcia de Sabadell, que va ser finalista de la segona edició de la Copa d'Espanya l'any 1959, o sigui fa exactament seixanta anys.

L'equip mataroní ocupa la quarta plaça de la 1a Estatal, després de la derrota patida la setmana passada a Sant Esteve Sesrovires, en igualtat de punts amb aquest equip i el BM La Roca, per sota dels primers i per sobre dels segons pel golaverage. L'equip sabadellenc que visita el Teresa M. Roca ocupa la 6a plaça amb 4 punts menys.

A la primera volta la victòria va ser per a l'OAR Gràcia per un mínim 29-28. Ara s'ha de guanyar si es volen conservar les opcions de lluitar pel tercer lloc, que seria la millor posició mai assolida per l'equip mataroní en aquesta categoria.

L'equip femení visita el cuer per tancar una molt bona lliga

L'equip femení del Joventut Synergie es desplaça a Lleida per enfrontar-se a l'Associació Lleidatana el dissabte a les 19 hores.
És l'últim partit de la Divisió Plata i l'equip mataroní ja té fixada la cinquena plaça final, passi el que passi en aquesta última jornada i el seu amfitrió ja és el cuer definitiu i perd la categoria.
A la primera volta va guanyar el Joventut per 29-21 i la temporada passada a Lleida la victória també va ser mataronina per 24-31.