El Joventut Handbol Mataró guanya en un final agònic

Ha fet un parcial de 3-0 en els últims tres minuts per capgirar l'avantatge de dos gols de La Salle Bonanova

Handbol JH Mataró - Bonanova

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat en un final agònic a La Salle Bonanova i conserva el tercer lloc de la 1a Estatal. Ara ocupa aquesta posició en solitari, ja que el BM La Roca ha perdut a casa contra el Sesrovires, que serà precisament el pròxim rival de l'equip mataroní el dissabte vinent.

El Joventut ha anat controlant gairebé tot el partit, però mai ha pogut marxar de més de tres gols, que és la diferència amb la qual s'ha arribat al descans (15-12). Però no ha aconseguit trencar la resistència d'un equip barceloní, que és el penúltim classificat i s'hi jugava molt i ha tingut un bon recolzament de la seva porteria.

En la segona part el Joventut ha anat mantenint el domini, però ja prop del final ha rebut un parcial de 0-4, quan l'equip visitant ha aprofitat una superioritat, i s'ha posat per davant amb un 27-29. Quedaven tres minuts i després d'un temps mort el Joventut ha pressionat més en defensa i ha recuperat dues pilotes, davant el nerviosisme de la Salle, i ha empatat amb gols de Jan Bonamusa i Manel Núñez, aquest completant un gran partit en què ha arribat a la desena de gols.
Els barcelonins tenien la possibilitat de marcar, però el Joventut ha defensat bé forçant el passiu visitant i Jaume Pujol, quan faltaven 18 segons, ha marcat el gol del triomf. Perquè en el temps que quedava els visitant no han estat encertats cometent una falta en atac.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 30-29 SALLE BONANOVA

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Manel Núñez (10), Jaume Pujol (8), Oriol Prat (4), Jan Bonamusa (2), Pablo Vela (1), Dani Aguilera (1), Bernat Bonamusa (4), Oriol Vaqué, Bernat Muñoz, Berenguer Chiva, Javier Martín, Max Ansón, Pol Colomer.
PARCIALS CADA 5': 3-1, 4-6, 7-6, 9-7, 11-10, 15-12 descans; 17-16, 20-18, 23-21, 26-24, 27-27, 30-29.