El Joventut cau a Esplugues, però continua tercer de la 1a Estatal d'handbol

L'equip mataroní va anar pràcticament sempre a remolc en el marcador i no va tenir opcions de triomf

Handbol JH Mataró - Esplugues

El Joventut Handbol Mataró va veure trencada la ratxa victoriosa que portava amb tres triomfs seguits. Va caure derrotat a Esplugues davant un equip de la zona mitja de la taula, però tot i això no perd el tercer lloc de la classificació, ja que els seus perseguidors també van perdre.

El partit va començar bé, amb un equip groc-i-negre molt seriós en defensa (2-3 als 8 minuts), però de seguida l'equip local va començar a trobar forats i va tancar la seva defensa i als vint minuts ja guanyava de 5 gols (10-5), i al descans ho feia de quatre.

A la represa per uns moments va semblar possible la remuntada (20-18 als 18 minuts de l 2a part), però va ser un miratge, ja que l'equip local de seguida va tornar a agafar cinc gols d'avantatge i l'equip mataroní mai va tenir possibilitats de lluitar pel triomf.

ESPLUGUES 28-24 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Quico Sola porters; Manel Núñez (3), Pablo Vela (1), Jaume Pujol (5), Jan Bonamusa (6), Dani Aguilera (1), Oriol Vaqué (3), Sergi Fuster, Oriol Prat (1), Berenguer Chiva, Bernat Bonamusa (4).
PARCIALS CADA 5': 1-2, 3-3, 7-5, 9-5, 12-8, 14-10 descans; 17-11, 19-13, 19-16, 22-18, 25-21, 28-24.