El Joventut Handbol Mataró supera altra vegada el Granollers B

L'equip mataroní encadena tres victòries consecutives i conserva el tercer lloc de la 1a Estatal

Handbol JH Mataró - Granollers

Després de la victòria aconseguida al Pavelló Olímpic de Granollers a la 1a volta, el Joventut Handbol Mataró, ha tornat a derrotat el filial del BM Granollers i per primera vegada a la història aconsegueix guanyar-li els dos partits de la mateixa temporada. És aquesta també la tercera victòria consecutiva de l'equip de Jordi Fernàndez que conserva una esplèndida tercera posició de la 1a Divisió Estatal.

El Granollers arribava amb moltes ganes de triomf, ja que portava cinc jornades seguides sense guanyar. En el seu equip, a part de joves promeses, hi ha també alguns jugadors més experimentats, però s'han trobat amb un equip local molt endollat des del començament i que ha anat trobant forat fàcilment en la defensa granollerina i ha arribat al descans amb un bon avantatge de 5 gols (18-13).

A la represa el Joventut s'ha bloquejat en atac davant d'una defensa visitant molt més intensa i a l'equador de la segona part el marcador s'havia capgirat (22-24) després d'un parcial de 4 a 11. I a manca de sis minuts per al final persistia la diferència de dos gols (26-28). Però en el tram final amb gran defensa i sota l'impuls, el caràcter i la força en atac dels germans Bonamusa (2 gols d'en Bernat i 3 d'en Jan en els últims sis minuts), el Joventut ha pogut capgirar el marcador i aconseguir un triomf de prestigi.

JOVENTUT MATARÓ 32-30 BM GRANOLLERS B

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Manel Núñez (4), Jaume Pujol (4), Dani Aguilera (2); Oriol Vaqué (7), Oriol Prat (2), Jan Bonamusa (7), Bernat Bonamusa (5), Pablo Vela (1), Berenguer Chiva, Sergi Fuster, Max Ansón, Javi Martín, Pol Colomer.
PARCIALS CADA 5': 1-0, 4-1, 8-4, 11-9, 15-11, 18-13 descans; 19-15, 21-18, 22-23, 25-25, 28-28, 32-30.