El femení del Joventut Handbol Mataró guanya a Eivissa

L'equip groc-i-negre s'ha fet amb el primer partit de la temporada a Plata

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró debutava avui a Eivissa en la temporada 2018-19 en la divisió estatal de Plata i ho ha fet amb una victòria de prestigi. Era la seva primera visita a les illes, i ha fet el mateix que fa 15 anys havia fet l'equip masculí quan hi va guanyar també en la seva primera visita.

180915Ha_JHMEivissa

El rival, el Puig d'en Valls, el popular "Puchi", la temporada passada havia jugat a Divisió d'Honor i havia mantingut la categoria, però va renunciar a la mateixa en vista que patia algunes baixes i no volia fitxar massa jugadores de fora de les illes. Això no vol dir que no s'hagin reforçat. Han fet un equip competitiu, però que no ha pogut amb un equip mataroní molt més conjuntat i molt sòlid en defensa.

L'equip local ha començat fort i dominava amb quatre gols d'avantatge (9-5) a l'equador de la primera part. Però l'equip visitant ha reaccionat, tancant la defensa i amb una Maria Murillo molt efectiva en atac (4 gols en 7 minuts) ha capgirat el marcador al descans (12-13).

A la represa el Joventut ja no ha abandonat el domini en el marcador en cap moment i amb Murillo mantenint la seva efectivitat i amb Ona Muñoz afegint-se a la festa, ha arribat al tram final amb el partit molt controlat i s'ha fet amb els primers dos punts.

PUIG D'EN VALLS 23-26 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Lídia Benktib i Noemí Pérez porteres; Maria Murillo (8), Ona Muñoz (6), Clara Poo (4), Sandra Fargas (5), Alisa Forné (2), Sara Ruiz (1), Isabel Latorre, Marina Seda, Zara Verdugo, Irene Hernàndez, Sara Muniesa, Saray Romero.
PARCIALS CADA 5': 2-3, 6-4, 9-5, 10-7, 11-11, 12-13 descans; 13-16, 14-17, 17-19, 19-22, 19-22, 23-26.