El JH Mataró ja és primer de grup a la Copa Catalana femenina d'handbol

Va guanyar amb solvència a la pista del Lleida Pardinyes, fent el 4 de 4

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va guanyar a la pista del Lleida Pardinyes, en la que era la quarta victòria en quatre jornades de la Copa Catalana. D'aquesta manera l'equip groc-i-negre s'ha fet ja amb el primer lloc del grup, quan falta una jornada per acabar la fase, i serà cap de sèrie en els quarts de final, que jugarà a partit únic al Pavelló Teresa Maria Roca.

180521Ha_JHMataroaLLeida

La victòria aconseguida a Lleida, davant d'un equip de Lliga Catalana, la categoria inferior a la de l'equip mataroní, va ser força treballada, ja que el rival encara opta a obtenir una plaça per jugar els quarts de final. Però des del primer moment el Joventut va manar en el marcador, amb molta intensitat en defensa i amb bona resolució en atac, per arribar al descans amb 10-15 favorable. Després, a la represa, es va mantenir la mateixa tònica per acabar guanyant per 24-31.

Van jugar: Laia Argelich, Marta Espejo i Noemí Pérez porteres; Ona Muñoz (5), Isa Latorre (1), Zara Verdugo, Sandra Fargas (12), Marina Seda (2), Maria Murillo (6), Irene Hernàndez i Saray Romero (5).

L'últim partit d'aquesta fase, contra el Palautordera, s'avança al dimecres dia 23 a les 21 hores al Pavelló Teresa Maria Roca.