El Joventut acaba la lliga guanyant i en el vuitè lloc final

Ha superat el Sant Vicenç, que debutava a la categoria i ja tenia la permanència

El Joventut Handbol Mataró ha tancat avui la lliga 2017-18 amb una victòria davant l'Handbol Sant Vicenç, equip que debutava a la 1a Estatal aquesta temporada i que ha aconseguit el seu objectiu de la permanència. També la tenia assolida, feia jornades, l'equip mataroní, que finalment, i després de cinc jornades finals sense perdre, acaba la lliga en un bon vuitè lloc.

Handbol JH Mataró - Sant Vicenç

El partit ha començat amb intercanvi de gols i quan s'acabava de travessar l'equador de la primera part el marcador estava en empat a 8 gols. A partir d'allà el Joventut ha tingut uns minuts molt brillants, amb bona defensa i corrent al contraatac i amb un parcial de 5-0 ja s'ha obert el marcador. I fins al descans l'atac local ha mantingut un nivell altíssim per anar al descans amb avantatge de 8 gols.

A la represa l'equip local ha baixat una mica el ritme final de la primera part, però ha mantingut sempre el control davant un equip que intentava ficar-se en el matx. En alguns moments els vicentins han reduït a 4 gols, però de seguida l'equip mataroní ha fet estirades necessàries per tornar a obrir forat i tenir un final plàcid.

JOVENTUT MATARÓ 33-26 SANT VICENÇ

JOVENTUT MATARÓ: Quico Sola, Julian Felenbok i Bassory Tandian porters; Dani Aguilera (2), Bernat Bonamusa (4), Jan Bonamusa (2), Berenguer Chiva (1), Sergi Fuster (3), Bernat Muñoz (2), Manel Núñez (2), Oriol Prat (6), Jaume Pujol (6), Oriol Vaqué (5), Eric Zambrano.
PARCIALS CADA 5': 2-4, 6-6, 8-7, 13-8, 16-10, 20-12 descans; 22-15, 25-18, 26-20, 28-23, 31-25, 33-26.

L'equip femení guanya el segon partit de Copa

Després del bon inici que van tenir davant del Sant Vicenç, aquest cap de setmana el Joventut Mataró femení repetia a casa i va tornar a guanyar de forma còmoda, davant Les Franqueses, equip de Lliga Catalana, per 36-26.

L'equip local va dominar des del primer moment i al descans ja ho feia de 8 gols (19-11). Després la diferència va arribar als 12 gols (27-15) en l'equador de la segona part, i al final el Joventut es va relaxar una mica.

Van jugar: Noemí Pérez, Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (12), Sara Ruiz (5), Isa Latorre (1), Ivet Rodríguez (2), Sandra Fargas (8), Marina Seda (1), Maria Murillo (7), Saray Romero i Irene Hernàndez.