El Joventut Mataró guanya i allarga el patiment del seu rival

El Palautordera necessitava el triomf però s'ha trobat amb un equip local ambiciós

Handbol JH Mataró - Palautordera

El Joventut Handbol Mataró rebia l'Handbol Palautordera en un partit intranscendent per a l'equip groc-i-negre, però important per als visitants. En efecte l'empat dels seus veïns de Sant Esteve a La Roca, una estona abans, feia que l'equip palauenc encara no tingués la permanència assegurada. I necessitava com a mínim un punt en aquest partit per solucionar la qüestió, sense haver d'esperar a les dues últimes jornades. I s'ha trobat amb un equip mataroní molt ambiciós, que té ganes d'acabar bé el campionat, i que si guanya els dos partits que li falten encara pot aspirar a pujar un parell de llocs a la classificació.

L'equip visitant ha sortit, com era d'esperar, molt més endollat i s'ha posat per damunt (3-5 als 10'). Però un parcial de 7-2 ha servit per demostrar que l'equip de Jordi Fernàndez no havia sortit a passejar-se i per posar-se tres per sobre. I al descans la diferència es mantenia (15-12).

A la represa l'equip local, tot i no comptar amb Bernat Muñoz, desqualificat en el tram final de la primera part, ha anat controlant sempre la situació, i amb un gran treball defensiu, i bona resolució en atac, ha agafat sis gols d'avantatge (26-20) quan faltaven 6 minuts per acabar, que ja ha deixat decidit el matx.

JOVENTUT MATARÓ 28-24 HANDBOL PALAUTORDERA

JOVENTUT MATARÓ: Julian Felenbok i Quico Sola porters; Jan Bonamusa (2), Sergi Fuster (2), Bernat Bonamusa (3), Berenguer Chiva (3), Dani Aguilera (1), Eric Zambrano, Jaume Pujol (6), Oriol Vaqué (3), Bernat Muñoz (3), Oriol Prat (3), Manuel Núñez (2).
PARCIALS CADA 5': 3-2, 3-5, 6-6, 10-8, 13-11, 15-12 descans; 16-13, 16-14, 18-16, 21-18, 26-20, 28-24.