El femení del Joventut Mataró acaba la lliga de Plata amb una gran victòria

Ha superat l'equip del BM La Roca clarament en el "derbi del túnel" (31-24) i acaba en 9è lloc la lliga

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha completat una magnífica tarda d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca i, després del triomf de l'equip masculí sobre l'Esplugues, ha aconseguit una molt brillant victòria en el partit que tancava la competició de la lliga de Plata Estatal.

Handbol JH Mataró - La Roca

La victòria l'ha aconseguit en un partit de rivalitat davant el BM La Roca, trencant una mala ratxa de quatre derrotes seguides, per acabar la temporada amb un molt bon regust de boca i en el 9è lloc de la classificació, que es pot considerar notable en la primera temporada de l'equip en aquesta etapa en categoria estatal.

El primer temps ha tingut dues parts ben diferenciades amb domini visitant de sortida (4-7) i amb una bona reacció local trobant molt bé solucions en atac per acabar empatant al descans (15-15).

A la represa el marcador s'ha mantingut força igualat fins el 22-20, però a partir d'allà la defensa local s'ha tancat i el Joventut ha fet un parcial de 6-0, que ja ha deixat decidit el partit.

D'aquesta manera l'equip de Rosi Hernàndez s'ha pres la revenja esportiva de la derrota patida a la primera volta i que va arribar de forma injusta en el darrer segon.

JOVENTUT MATARÓ 31-24 BM LA ROCA

JOVENTUT MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich, Marta Espejo porteres; Sandra Fargas (8), Ona Muñoz (7), Maria Murillo (4), Sara Ruiz (3), Ivet Rodríguez (1), Saray Romero (6), Claudia Ruiz, Irene Hernàndez, Marina Seda (2), Zara Verdugo, Marina Camacho, Marina Fernández, Claudia Grajal.
PARCIALS: 3-3, 6-7, 7-9, 11-11, 13-12, 15-15 descans; 18-16, 19-17, 22-20, 25-20, 28-21, 31-24.