Dissabte hi ha tarda d'handbol al Pavelló Teresa M. Roca

Els equips sèniors del Joventut Mataró reben l'Esplugues (masculí) i el BM La Roca (femení)

El dissabte torna a ser tarda d’handbol al Pavelló Teresa Maria Roca, on els dos equips sèniors del Joventut Handbol Mataró jugaran els seus partits de categoria estatal.

El sènior masculí vol trencar la mala ratxa davant l'Esplugues

Primer a les 17 hores, el sènior masculí intentarà trencar la seva mala ratxa de cinc partits sense guanyar a la 1a Estatal. Com havia passat a la primera volta l’equip mataroní ha passat el seu “Tourmalet” i no ha pogut guanyar davant Sarrià, Sant Martí Adrianenc, Granollers B, Sesrovires i Sant Quirze. Això sí, amb derrotes molt més ajustades que a en el primer tram de campionat, en tots els casos, i fins i tot traient un punt davant l’Adrianenc. Ara el JH Mataró està situat en 8è lloc amb 22 punts.

Handbol JH Mataró - Esplugues

Aquest dissabte davant l’Esplugues, un equip que està tres punts per sota, els jugadors de Jordi Fernàndez haurien de retrobar-se amb el triomf, tal com van fer a la primera volta guanyant a la pista espluguina per 23-26. Fins ara s’han jugat 9 partits entre aquests dos equips a 1a Estatal, amb 3 victòries visitants i 6 de locals, entre elles els tres últims partits, el de la temporada passada per 34-31.

L’objectiu de l’equip mataroní de la temporada, el de la permanència, ja està aconseguit. Però interessa fer un bon final en els cinc partits que queden davant rivals força assequibles, per intentar mantenir el 8è lloc que ostenta l’equip groc-i-negre i acabar així en la primera meitat de la taula.

El sènior femení tanca la lliga amb un partit ben atractiu

I després a les 19 hores jugarà l’equip femení en un matx de rivalitat davant el BM La Roca, que servirà per tancar la lliga de Plata Estatal.

L’equip de Rosi Hernàndez després d’aconseguir l’objectiu de la permanència ha encadenat quatre derrotes seguides, en la que és la pitjor ratxa de la temporada, i està situat en el 9è lloc. Davant l’equip roquerol (6è amb 4 punts més) l’equip groc-i-negre intentarà guanyar per mantenir aquesta plaça al final del campionat.

A la 1a volta el partit va ser molt emocionant i no es va decidir fins la darrera jugada, per donar el triomf a les vallesanes per 26-25. Ara les mataronines volen la revenja.

La darrera visita de l’equip roquerol en partit de lliga, en la Lliga Catalana, es va produir la temporada 2012-13 i el resultat va ser de 25-37 per a les visitants, que en acabar la temporada pujarien a Plata.