El Joventut Mataró planta cara al líder de 1a Estatal però acaba cedint

L'equip femení ha perdut també de forma ajustada a la pista del Sant Quirze

El Joventut Handbol Mataró rebia el líder de la 1a Estatal, el Sant Esteve Sesrovires, i tot i fer un molt bon partit, no ha pogut trencar la seva mala ratxa i ja encadena quatre jornades sense guanyar, tot i que d'elles una és un empat contra el tercer i les altres són derrotes molt ajustades.

Handbol JH Mataró - Sesrovires

En el partit d'avui l'equip local, tot i tenir la notable baixa de Bernat Muñoz per motius laborals, ha plantat cara en tot moment al líder de la categoria, que també és l'equip menys golejat. I ho ha fet des del darrere, també amb una gran defensa que ha posat en molts problemes l'equip visitant. I el Sanes només l'ha acabat decantant gràcies al gran partit de la seva figura, en Marc Jordan, segon màxim golejador del grup i que ha anotat 9 gols, carregant-se el seu equip a l'esquena.

L'equip visitant ha començat fort (1-4), però des del moment en què l'equip local ha igualat el marcador, la resta de la primera part ha estat molt igualada i al descans s'ha arribat amb un 12-13 que ho deixava tot obert.

A la represa l'equip visitant ha tancat molt més la defensa i el Joventut només ha pogut marcar un gol en 10 minuts, i el marcador s'ha obert fins un 13-17. I l'equip sesrovirenc ja ha sabut gestionar la diferència fins al final. L'equip mataroní només ha pogut maquillar una mica el marcador en els darrers dos minuts en els qual ha fet un parcial de 3-0.

JOVENTUT MATARÓ 23-25 SESROVIRES

JH MATARÓ: Quico Sola i Julian Felenbok porters; Manel Núñez (4), Oriol Prat (2), Oriol Vaqué (2), Jaume Pujol (5), Daniel Aguilera, Jan Bonamusa (1), Berenguer Chiva (4), Bernat Bonamusa (4), Erci Zambrano, Sergi Fuster (1).
PARCIALS: 1-2, 3-4, 6-6, 8-8, 11-0, 12-13 descans; 13-14, 13-17, 15-20, 17-22, 19-24, 23-25.

L'equip femení perd a Sant Quirze per la mínima

L'equip femení ja va arribant al final del campionat i en l'avant-penúltima jornada ha perdut per la mínima a Sant Quirze en un partit marcat pel domini de les defenses.

L'equip groc-i-negre ha sortit molt fort i ha dominat en el marcador fins el minut 12 de la segona part (15-16). Però a partir d'allà l'atac s'ha bloquejat davant la defensa quirzetenca i en els següents 15 minuts només ha pogut marcar 1 gols i l'equip local s'ha posat tres amunt (20-17). En els darrers minuts ha estat el Sant Quirze el que s'ha bloquejat. El Joventut ha anat reduint, i ha tingut opció en el darrer atac d'aconseguir l'empat, que havia aconseguit allà la temporada passada, però no hi ha hagut sort en la darrera acció.

Amb aquest resultat l'equip mataroní baixa al 9è lloc i el Sant Quirze se situa en el 6è lluitant encara per ser el millor equip català de la categoria.

SANT QUIRZE 20-19 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Marta Espejo, Laia Argelich porteres, Sara Ruiz (2), Ona Muñoz (4), Isa Latorre, Ivet Rodríguez (4), Sandra Fargas (3), Marina Seda, Maria Murillo (3), Irene Hernàndez, Saray Romero (3), Clàudia Ruiz, Clàudia Grajal, Laura Puerto i Marina Camacho.