El Joventut Handbol Mataró perd per la mínima a Sabadell

L'OAR Gràcia sempre ha anat per davant i l'equip mataroní a remolc

El Joventut Handbol Mataró, que portava tres temporades guanyant a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell, no ha pogut completar el pòquer de triomfs i avui ha perdut per la mínima. D'aquesta manera veu com l'equip sabadellenc, rival directe pel 7è lloc de la 1a Estatal, es consolida en aquesta posició.

180310Ha_OARJHM1

L'equip mataroní no ha fet un bon partit, però tot i això hagués pogut puntuar. De sortida ha concedit molts gols relativament fàcils a l'equip local que aconseguia fer arribar moltes pilotes al seu pivot. Però l'èficàcia en atac mantenia el marcador igualat i amb registres alts. En el moment en què en atac s'ha començat a fallar, els sabadellencs han corregut al contraatac per obrir una escletxa de quatre gols (13-9). Un temps mort ha frenat l'OAR i el Joventut s'ha posat a un gol (13-12). Però en el tram final una sèrie d'errades en llançaments clars des dels 6 metres, han tornat a catapultar l'equip local a un avantatge de tres gols.

A la represa l'OAR ha continuat dominant el marcador, en alguns moments altra vegada de quatre gols (20-16) i amb el Joventut fent la goma i reduint en algunes ocasions fins a l'empat (20-20 i 22-22), sota l'impuls de les accions de Bernat Muñoz i Oriol Vaquè. Però desaprofitant ocasions de posar-se per davant, força castigat per les exclusions.

180310Ha_OARJHM2

S'ha entrat als darrers dos minuts amb 26-23, però el Joventut encara ha lluitat pel triomf i ha reduït fins el 26-25 a falta d'un minut. En el darrer atac local, que els col·legiats han deixat que durés quasi un minut, Quico Sola ha aturat el xut, i el Joventut ha sortit de contraatac, però quan Berenguer marcava des de l'extrem ja sonava la botzina i el gol no ha pujat al marcador.

OAR GRÀCIA SABADELL 26-25 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Julian Felenbok i Quico Sola porters; Manel Núñez (4), Oriol Prat (1), Bernat Muñoz (7), Dani Aguilera, Oriol Vaqué (6), Jan Bonamusa (2), Berenguer Chiva, Bernat Bonamusa (4), Jaume Pujol (1), Sergi Fuster, Eric Zambrano.
PARCIALS CADA 5': 2-2, 6-5, 9-8, 11-9, 13-11, 15-12 descans; 17-14, 18-16, 20-19, 22-22, 24-22, 26-25.