Derrota intranscendent del JH Mataró femení a Saragossa

El Dominicos, el cuer de Plata, esgotava les seves possibilitats de permanència

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró, ja amb la permanència assegurada des de fa un parell de setmanes, va patir una derrota intranscendent a la pista del Dominicos de Saragossa, el cuer de la categoria que, amb els dos punts, ha sortit del darrer lloc que ha deixat en mans de l'Associació Lleidatana, tot i que tant un com l'altre tenen la salvació molt complicada.

Handbol fem. JH Mataró - Zaragoza

L'equip mataroní ja no va comptar amb Clara Poo, la seva màxima golejadora, que ja va jugar el dissabte amb l'equip del Puerto del Carmen de Lanzarote que serà el seu fins a final de temporada buscant l'ascens a Divisió d'Honor. I a part d'ella també faltaven altres jugadores importants dins l'equip.

L'equip local va sortir molt mentalitzat davant un equip mataroní desendollat i a l'equador de la primera part les locals guanyaven de 7 (11-4). Un avantatge que va pujar un gol més al descans (17-9).

A la represa la defensa es va centrar i la porteria va aturar més i Ona Muñoz va agafar la responsabilitat en atac (7 gols al segon temps) i el Joventut es va arribar a posar a un gol (23-22). Però les manyes van sentenciar en el seu darrer atac.

DOMINICOS ZARAGOZA 24-22 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (7), Maria Murillo (8), Sandra Fargas, Ivet Rodríguez (1), Saray Romero (4), Zara Verdugo, Maria Seda, Claudia Grajal, Laura Puerto, Marina Camacho.
PARCIALS: 3-1, 7-3, 11-4, 12-7, 14-9, 17-9 descans; 18-12, 19-15, 20-16, 21-18, 22-21, 24-22.