Els dos equips del Joventut Handbol Mataró es desplacen

L'equip masculí de 1a Estatal juga el dissabte a Sant Cugat i el femení de Plata el diumenge a Lleida

Els dos equips sèniors de categoria estatal del Joventut Handbol Mataró es desplacen aquest cap de setmana, i intentaran sumar dos triomfs més, tal com van fer la setmana passada a casa.

El sènior masculí juga a Sant Cugat, una pista assequible

L'equip masculí de 1a Estatal juga el dissabte a les 19:15 hores a la pista del Sant Cugat, equip que entrena David López, que havia estat a l'equip tècnic del club mataroní fa uns anys. El Joventut és 8è a la classificació amb 19 punts, mentre que el Sant Cugat està en 11è lloc amb 14 punts.

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

Fins ara aquests dos equips s'han enfrontat tres vegades a 1a Estatal, amb els tres signes possibles a la pista santcugatenca. Fa tres temporades va ser un empat, fa dues derrota mínima i la passada el Joventut va guanyar per 24-32. A la primera volta l'equip groc-i-negre també va guanyar a Mataró per un contundent 30-21.

L'equip femení podria assolir la permanència matemàtica a Lleida

Per la seva part l'equip que prepara Rosi Hernàndez es desplaça el diumenge a la tarda a Lleida per jugar contra l'Associació Lleidatana, en un partit que serà retransmès en directe per "La Xarxa".

L'equip lleidatà, tot i que a la primera volta va guanyar a Mataró per 26-29, està en situació crítica, ja que és penúltim amb 8 punts, a 6 del seu immediat antecessor, que és el primer que se salva. L'equip mataroní és vuitè amb 18 punts.

Handbol fem. JH Mataró - Lleidatana

Després d'aquest partit quedaran només 6 partits, i 12 punts per disputar, i per tant en cas de victòria mataronina per més de 3 gols, guanyant el golaverage particular, les noies del Joventut tindrien ja la permanència de forma matemàtica. Un bon objectiu per anar a buscar el triomf a la Terra Ferma.