Derrota dels dos equips del Joventut Handbol Mataró fora de casa

L'equip masculí va perdre a l'Olímpic de Granollers i el femení a Amposta

Els dos equips del Joventut Handbol Mataró tenien dos desplaçaments complicats aquest cap de setmana i no van poder tornar amb res de positiu, com no sigui el fet d'haver fet bons partits i haver presentat lluita, fins quasi al final, a dos molt bons equips com són el Granollers B de 1a Estatal masculina i l'Amposta de Plata femenina.

El sènior masculí perd a l'Olímpic davant el Granollers B

L'equip masculí del Joventut anava a l'Olímpic de Granollers amb ganes de continuar amb la seva ratxa d'imbatibilitat, que ja durava set partits, i també d'aconseguir la segona victòria en aquell escenari on només va poder guanyar la temporada 2003-04. I l'equip mataroní va presentar batalla en tot moment al campió de les tres darreres temporades, però al final van decidir petits detalls per donar la victòria a l'equip granollerí.

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

Els inicis van ser igualats, però l'equip local va fer un parcial de 4-0, que va obrir forat a l'equador de la primera part (8-4). Va reaccionar l'equip groc-i-negre, ben conduït per un Jaume Pujol, a la vegada molt efectiu, i es va posar per davant (10-11). Però l'equip local va tornar a la càrrega, aprofitant una certa precipitació del rival per arribar al descans amb 15-12 a favor.

I a la represa el marcador va ser novament un estira i arronsa, amb el Joventut reduint, amb un 19-19 a l'equador i encara un 23-22 a falta de 5 minuts per acabar que donava encara totes les opcions. Però el Granollers B va fer un parcial de 3-0 aprofitant algunes pèrdues de pilota del Joventut i traient el seu contraatac i ja van deixar decidit el matx.

GRANOLLERS B 27-24 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Quico Sola i Julian Felenbock porters; Manel Núñez, Jaume Pujol (8), Eric Zambrano, Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (1), Oriol Vaqué (4), Sergi Fuster, Oriol Prat (6), Bernat Muñoz (1), Berenguer Chiva (2), Ruben Tardío, Bernat Bonamusa i Lluís Plaza.
PARCIALS CADA 5': 2-2, 4-4, 8-4, 9-8, 10-11, 15-12 descans; 17-14, 18-17, 19-19, 22-20, 23-22, 27-24.

L'equip femení cau a Amposta en els darrers minuts

L'equip femení jugava a Amposta davant un equip, que estava en zona de descens, però s'ha reforçat en les darreres setmanes, i que es va treure l'espina de la derrota patida a Mataró a la primera volta.

L'equip ampostí va anar quasi sempre per davant, però mai amb diferències massa àmplies i al descans dominava per 14-11.

Handbol JH Mataró - OAR Gràcia

A la represa l'equip mataroní va millorar molt en defensa i va aconseguir empatar a 17 gols als 10', i el marcador encara es mantenia igualat a 23 gols a falta de 9 minuts per acabar el partit. Però les ampostines van treure tots els seus recursos en el darrer tram, amb Zulema González i Erika Graciani inspirades, i amb un parcial final de 5-0 van dilapidar les esperances mataronines.

AMPOSTA 31-24 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich, Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (4), Sara Ruiz, Isa Latorre (3), Zara Verdugo (1), Clara Poo (5), Sandra Fargas (6), Marina Seda (1), Maria Murillo (3), Irene Hernàndez, Saray Romero (1).
PARCIALS CADA 5':2-1, 4-2, 5-4, 8-6, 10-9, 14-11 descans; 15-14, 17-17, 20-18, 23-21, 26-23, 31-24.