Desplaçaments complicats en handbol per al Joventut Mataró

L'equip masculí juga a l'Olímpic de Granollers, mentre que el femení va fins Amposta

Aquest dissabte els dos equips sèniors A del Joventut Handbol Mataró els toca desplaçar-se per visitar rivals força complicats.

Visita a l'Olímpic de Granollers

L'equip masculí juga a les 16:30 hores a l'Olímpic de Granollers enfrontant-se al Granollers B, un equip que en les tres darreres temporades ha estat el campió d'aquest grup de la 1a Estatal i ha jugat les fases d'ascens a Plata, un ascens que van aconseguir la temporada passada, però renunciant al mateix.
Aquesta temporada l'equip granollerí, força renovat, no està al nivell de les anteriors temporades, i pràcticament ha dit adéu a la possibilitat d'aconseguir un dels dos primers llocs, ja que està en 6è lloc amb 21 punts, a 10 punts del 2n classificat. El JH Mataró és 8è amb 17 punts, i té la permanència pràcticament assegurada després d'una gran ratxa de 7 jornades sense perdre, només una mica espatllades pel darrer empat a casa davant el Sant Joan Despí.

Granollers B - Joventut Gol Bernat Muñoz

L'equip mataroní recorda el 23-33 patit a la primera volta, en partit jugat el dia 1 d'octubre a la tarda en una situació ambiental molt complicada, i té ganes d'assolir un triomf en aquell magnífic escenari. Un triomf que l'equip groc-i-negre no assoleix allà des de la temporada 2003-04 en la primera temporada de l'equip a 1a Estatal, quan hi va guanyar per 29-30. Després es va aconseguir un empat la temporada 2009-10 i s'han patit nou derrotes.

El femení es desplaça a les Terres de l'Ebre

Per la seva part l'equip femení del JH Mataró, que també té molt ben encarrilada la permanència a la Divisió de Plata Estatal, en la seva primera temporada a la categoria, juga a la pista d'un equip que fa molts anys que hi juga com és l'Handbol Amposta, que sempre ha estat dels millors equips catalans de la categoria.

Handbol JH Mataró - Alacant

Però aquesta temporada l'equip ebrenc tampoc està massa fi i està situat en l'avant-penúltima posició amb 10 punts, a 6 de l'equip mataroní, que és 8è a la classificació. En les darreres jornades sembla que s'ha reforçat amb dos fitxatges i ha aconseguit sortir de la zona de descens en la qual es trobava.

Per tant no serà fàcil puntuar allà en aquest partit que es juga a les 19 hores, davant un equip que a la primera volta va perdre a Mataró per 29-27 i per tant té certes ganes de revenja.