El Joventut Mataró salva un punt en la darrera jugada

Sergi Fuster ha donat un punt a l'equip mataroní en el partit davant el Sant Joan Despí

Handbol JH Mataró - Sant Joan Despí

El Joventut Handbol Mataró ha vist trencada la seva ratxa victoriosa en el partit que ha jugat contra el Sant Joan Despí, tot i que en la darrera jugada ha pogut salvar un punt i allargar la imbatibilitat a set jornades, gràcies a un gol de Sergi Fuster.

L'equip del Baix Llobregat, més necessitat de punts que no pas l'equip local, ha fet un gran inici de partit i la defensa local no podia aturar l'atac visitant i el marcador s'ha posat en un  preocupant 2-6. Ha reaccionat l'equip local i quan faltaven deu minuts per al descans dominava de dos (10-8). Però en el tram final de la primera part el Sant Joan Despí ha tornat a tancar la defensa i ha pogut córrer al contraatac per arribar al descans guanyant per 12-14.

A la represa els santjoanencs han agafat quatre gols d'avantage (15-19) davant un equip local força bloquejat en atac. Però el Joventut ha tret el caràcter i ha anat reaccionant, empatant a 20 quan faltaven 12 minuts per al final, després d'un parcial de 3-0.
A partir d'aquell moment s'ha pogut viure un final vibrant i molt emocionant amb empats a tots els resultats possibles, fins el 26-26 establert, com ja hem dit, per Sergi Fuster a falta de 6 segons.

JOVENTUT MATARÓ 26-26 SANT JOAN DESPÍ

JH MATARÓ: Quico Sola i Julian Felenbok porters; Dani Aguilera (4), Jan Bonamusa (2), Bernat Muñoz (5), Berenguer Chiva (4), Manel Núñez (3), Rubén Tardío (2), Sergi Fuster (1), Jaume Pujol (3), Oriol Vaqué (2), Oriol Prat, Lluís Plaza, Eric Zambrano, Bernat Bonamusa.
PARCIALS CADA 5': 1-4, 2-6, 5-7, 9-8, 11-11, 12-14 descans; 14-16, 16-19, 18-20, 21-21, 23-24, 26-26.