El dissabte hi ha una bona tarda d'handbol al Pavelló Teresa M. Roca

El sènior femení del Joventut rep Agustinos d'Alacant i el masculí rep el Sant Joan Despí

Aquest dissabte tornen a coincidir els partits dels dos equips sèniors del Joventut Mataró i per tant hi ha una bona sessió d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca.

El sènior femení rep l'Agustinos d'Alacant

Primer a les 18 hores serà el torn de l'equip femení que rep un dels equips de fora de Catalunya del grup C de Plata Estatal, l'Agustinos d'Alacant.

L’equip mataroní, que prepara Rosi Hernàndez, de moment està fent els resultats contraris que havia fet a la primera volta. Derrotes a casa davant Mislata i OAR i victòries a fora i victòria a Sant Vicenç i derrota a casa. Si continua la mateixa tònica hauria de guanyar, ja que a la primera volta va perdre a Alacant  per 36-31.

El Joventut és 9è amb 14 punts, mentre que les alacantines ocupen la 6a plaça amb 18 punts. Però l'equip visitant rep molts gols fora de casa, i si l'atac local esta fi podria emportar-se el triomf i sumar la primera victòria a casa de l'any 2018.

El sènior masculí rep el Sant Joan Despí

Després a les 20 hores jugarà el sènior masculí contra el Sant Joan Despí. En aquest partit l'equip que prepara Jordi Fernàndez buscarà la seva setena victòria consecutiva, un fet que no es dóna des de la temporada 2014-15, quan amb Hèctor del Pino a la banqueta el Joventut va guanyar 11 partits seguits. Després de La Roca i Sarrià, els mataronins són el tercer equip en ratxa, i ara mateix semblen en bona disposició de superar un equip que a la primera volta a Sant Joan Despí els va derrotar per 30-22.

Handbol JH Mataró - Montcada

L'equip mataroní, amb aquesta bona ratxa, ja s'ha enfilat fins el 7è lloc i té 16 punts. L'equip del Baix Llobregat, tot i que el seu balanç de gols marcats i encaixats és molt semblant al del JH Mataró (414/439 el Joventut per 418/441 els visitants) està en 12è lloc i ja porta cinc partits sense conèixer el triomf.

El Sant Joan Despí ha visitat tres vegades la pista mataronina amb un victòria per 28-30 la temporada passada i derrotes en les dues anteriors per 27-26 i 30-28.

Mataro-St Joan despí