Bon dissabte per al Joventut Handbol Mataró

Tant el sènior masculí com el femení han aconseguit importants victòries

Els dos equips sèniors A del Joventut Handbol Mataró tenien compromisos importants fora de casa i els han resolt de manera magnífica, amb dues victòries, que acosten tant l'equip masculí com el femení a la permanència en categoria estatal, que és l'objectiu de la temporada.

180120Ha_SEP-JHM3

Sisena victòria consecutiva del sènior masculí

L'equip masculí jugava a la pista del cuer, el Sant Esteve de Palautordera, un equip molt necessitat de punts i que s'ha reforçat per tal d'intentar mantenir la categoria. Però l'equip mataroní no els ha deixat reaccionar, i ha aconseguit la seva sisena victòria consecutiva, obtenint dos punts que el consoliden en la setena plaça de la 1a Estatal i l'acosten a la permanència.

La primera part ha estat molt anivellada. L'equip de Jordi Fernàndez defensava bé, però perdia moltes pilotes en atac, i això ha fet que no pogués marxar al marcador i al descans la cosa estigués ajustada (10-12).

180120Ha_SEP-JHMQuico

A la represa el Joventut ha fet uns primers minuts magnífics i ha marxat de cinc gols (16-21), però no ha sabut rematar la feina. Per sort quan l'equip local semblava que podia acostar-se, s'ha topat amb un Quico Sola esplèndid sota pals que ho ha evitat. I en els moments decisius en atac han sorgit Bernat Muñoz i Oriol Vaqué per posar les coses a lloc.

180120Ha_SEP-JHMVaqué

SANT ESTEVE PALAUTORDERA 25-28 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Quico Sola, Julian Felenbock i Bassory Tandian porters; Manel Núñez (1), Jaume Pujol (6, 3 de p.), Eric Zambrano, Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (5), Oriol Vaqué (7), Oriol Prat, Sergi Fuster, Bernat Muñoz (7), Berenguer Chiva, Ruben Tardío, Bernat Bonamusa.
PARCIALS CADA 5': 1-2, 4-4, 5-6, 7-8, 8-9, 10-12 descans; 14-17, 16-19, 17-21, 19-23, 22-26, 25-28.

El femení guanya a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell

Per la seva part l'equip femení s'ha pres la revenja de la derrota patida a la primera volta davant l'OAR Gràcia, i l'ha guanyat a Sabadell de forma molt clara sense deixar cap mena de dubte respecte a la seva superioritat.

180120Ha_OARJHM

L'equip de Rosi Hernàndez ha sortit molt mentalitzat en defensa i als 10 minuts guanyava per 1-5. A partir d'allà la diferència no ha fet més que anar augmentant gràcies al bon treball defensiu i al bon joc col·lectiu en atac, i al descans havia pujat als 9 gols (8-17) i el partit estava molt ben encarrilat.

A la represa l'equip groc-i-negre no s'ha confiat en absolut i ha mantingut el mateix nivell i sense abaixar el ritme en cap moment ha acabat guanyant de 14 gols.

180122Ha_OAR-JHM

OAR GRÀCIA 17-31 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich, Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (8), Sara Ruiz (2), Isa Latorre (5), Zara Verdugo, Ivet Rodríguez, Clara Poo (6), Sandra Fargas, Marina Seda, Maria Murillo (7), Irene Hernàndez, Saray Romero (3).
PARCIALS: 1-2, 1-5, 2-8, 4-12, 6-13, 8-17 descans; 10-19, 12-21, 13-23, 14-27, 15-28, 17-31.