Cinquena victòria consecutiva del JH Mataró amb rècord

Ha guanyat amb gran solvència a la pista del Sant Vicenç dels Horts, encaixant la quantitat més baixa de gols en tota la seva història a 1a Estatal

El sènior masculí del Joventut Handbol Mataró ha demostrat que el seu creixement és evident i en el darrer partit de la primera volta ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva a la pista del Sant Vicenç dels Horts, donant un pas molt important cap a la permanència.

Ho ha fet demostrant una clara superioritat davant un equip que és debutant a la categoria, però que està fent una bona campanya i que només estava dos punts per sota. I ha encaixat només 17 gols, que és la quantitat més baixa encaixada mai en la història de l'equip mataroní a la 1a Estatal. Fins ara estava en 18 gols, en un partit de la temporada 2005-06 quan es va guanyar davant el BM La Roca per 23-18.

180113Ha_Svi-JHM2

L'equip de Jordi Fernàndez ha demostrat des del primer moment una gran solidesa en defensa i porteria, i ha pogut córrer al contraatac obrint ràpidament forat al marcador (1-6 als 10'). I després s'ha mantingut la mateixa tònica per arribar al descans amb un avantatge confortable de 6 gols (8-14). I a la represa, amb un equip mataroní molt entonat en tots els aspectes, la diferència no ha fet més que anar augmentant sense que l'equip del Baix Llobregat pogués mai optar al triomf.

180113Ha_Svi-JHM1

SANT VICENÇ 17-28 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Julian Felenbock i Quico Sola porters; Manel Núñez (2), Jaume Pujol (3), Eric Zambrano (2), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (3), Oriol Vaqué (3), Sergi Fuster (3), Bernat Muñoz (6), Oriol Prat (2), Berenguer Chiva, Ruben Tardío (2), Bernat Bonamusa.
PARCIALS CADA 5': 0-1, 1-6, 2-8, 4-9, 8-11, 8-14 descans;  10-16, 11-19, 12-20, 13-23, 14-26, 17-28.