Visita del millor equip català de Plata femenina d'handbol

El JH Mataró rep el dissabte el Sant Vicenç (18 hores), i els dos equips masculins s'enfronten després però al Baix Llobregat

Després de les vacances nadalenques torna l’handbol, amb un doble enfrontament entre els equips del Joventut Handbol Mataró i l’Handbol Sant Vicenç. Els femenins a Mataró i els masculins a Sant Vicenç dels Horts.

L’equip femení juga al Pavelló Teresa M. Roca

L’equip femení del Joventut va començar, a final d'any, de forma fantàstica la segona volta guanyant a la pista del Mislata, que era el segon classificat, recuperant els punts perduts en el primer partit de campionat a Mataró. Aquest dissabte dia 13 a les 18 hores l’equip de Rosi Hernàndez rep el Sant Vicenç, l’equip català millor classificat la temporada passada a Plata, i que ara ja ho torna a ser.

180112Ha_JHMdefebnsa

Les vicentines de ben segur ve amb ganes de revenja per la derrota patida a la seva pista a la primera volta, quan les mataronines les van sorprendre guanyant per 26-29. L’equip vicentí ha guanyat a Saragossa, Amposta i Sant Joan Despí i ha perdut a La Roca, Mislata i Morvedre.

Classificació actual: Morvedre 27; Elda 20; Mislata 19; La Salud Tenerife 18; Sant Vicenç i Agustinos Alacant 16; Sant Quirze 15; La Roca i OAR Gràcia 14; JH MATARÓ 12; Sant Joan Despí 10; Lleidatana i Amposta 6; Dominicos Saragossa 3.

Representació del JH Mataró a la selecció catalana

Les jugadores del Joventut Handbol Mataró Clara Poo (n.13 de la foto de dalt), màxima golejadora de Plata amb 86 gols, i Ona Muñoz (n.5 de la foto de dalt), sisena màxima golejadora amb 78, han estat cridades per Pau Campos per jugar amb la selecció catalana femenina. La selecció el proper diumenge dia 21 jugarà contra el BM Granollers en el decurs de la jornada "Somriures que curen". Són uns partits solidaris (també es disputa en categoria masculina) impulsats per la Mútua de Granollers i el BM Granollers per recaptar fons en la lluita contra el càncer infantil.  

L’equip masculí juga al Baix Llobregat

L’equip sènior masculí tanca la primera volta de la 1a Estatal amb el desplaçament al Baix Llobregat, a la pista de l’únic equip nou a la categoria aquesta temporada, l’Handbol Sant Vicenç, que fins ara està tenint un molt bon comportament allunyat de la zona de descens. Una zona de perill que també havia amenaçat l’equip mataroní, però de la qual els homes de Jordi Fernàndez s’han escapat amb les seves últimes quatre victòries consecutives. Guanyar aquest darrer partit de la primera volta i després el primer de la segona a Sant Esteve de Palautordera seria donar dos passos quasi decisius per a obtenir la permanència, que és l’objectiu de la temporada.

Handbol JH Mataró - Montcada

L’equip vicentí fins ara té un balanç equilibrat a la seva pista amb 3 victòries (Esplugues, Sant Cugat i Sant Esteve Palautordera), un empat (Palautordera) i 3 derrotes (Granollers B, Sesrovires i Sant Martí Adrianenc). Com es pot veure només hi han guanyat equips de la zona alta i això vol dir que no serà pas fàcil puntuar-hi.

Classificació actual: Sant Quirze i Sant Martí Adrianenc 26; Sesrovires 25; La Roca 24 (un partit més); Granollers B 19 (un partit més); Sarrià 15, Sant Cugat i OAR Gràcia 13, JH MATARÓ 12, Esplugues 11, Sant  Vicenç i Montcada 10; Sant Joan Despí 9; Palautordera 7, Bordils B 4; Sant Esteve Palautordera 2.