El femení del JH Mataró perd a La Roca en el darrer segon

L'equip mataroní tanca la primera volta de la Divisió Plata amb una derrota dolorosa

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha avançat a dimarts el partit del cap de setmana a la pista del BM La Roca, corresponent a la darrera jornada de la primera volta de la Divisió de Plata Estatal. I l'ha perdut de forma dolorosa, amb un gol en el darrer segon, que deixa l'equip groc-i-negre en el 10è lloc a la meitat del campionat.

Handbol fem. JH Mataró - Lleidatana

L'equip de Rosi Hernàndez ha sortir molt mentalitzat i amb una gran concentració defensiva s'ha posat per davant amb tres gols d'avantatge que mantenia només traspassar l'equador de la primera part (6-9). Però les roqueroles han aprofitat dues exclusions mataronines per posar-se per davant amb un parcial de 5-0. I ja han dominat fins al descans.

A la represa l'equip local ha agafat quatre gols d'avantatge (17-13). Ha reaccionat l'equip mataroní sota l'impuls de Clara Poo i ha igualat el marcador, portant el partit a un final molt emocionant. S'han succeït molts empats en el marcador, fins el 25-25 que Clàudia Ortega ha trencat en el darrer segon per donar la victòria a l'equip vallesà.

BM LA ROCA 26-25 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Sandra Fargas (3), Isa Latorre (1), Irene Hernàndez (1), Ona Muñoz (6), Maria Murillo (1), Clara Poo (8), Ivet Rodríguez, Saray Romero (3), Sara Ruiz, Marina Seda (1), Zara Verdugo (1).
PARCIALS: 1-3, 4-6, 6-8, 8-9, 11-10, 14-12 descans; 17-14, 18-18, 19-21, 22-21, 24-23, 26-25.