El JH Mataró guanya a Palautordera en un final apoteòsic

L'equip mataroní ha fet un parcial final de 0-4 per aconseguir la tercera victòria consecutiva

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat a la pista del Palautordera en el partit avançat de la 13a jornada de la 1a Estatal en un final de partit apoteòsic que li ha donat la tercera victòria consecutiva en la lliga i també la tercera victòria consecutiva en aquell pavelló. D'aquesta manera l'equip groc-i-negre s'allunya una mica més de la zona de descens que ja queda a vuit punts i pujarà uns quants llocs a la classificació.

171205Ha_Palau-JHM1

El partit ha tingut moltes alternatives, amb ratxes de cada un dels dos equips, per arribar a un final a cara o creu on els mataronins han estat més encertats per emportar-se els dos punts.

D'entrada l'equip local ha sortit en tromba, aprofitant les errades mataronines per córrer al contraatac i per col·locar un 7-3 al marcador als 10 minuts. Però la reacció de l'equip de Jordi Fernàndez ha estat fulminant, s'ha centrat la defensa i amb un parcial de 3-10 ha capgirat el marcador als 20'. Però al descans, amb tres gols de Xavier Sala, l'equip palauenc s'havia posat altra vegada per davant (15-14).

171205Ha_Palau-JHM2

A la represa els dos equips han augmentat el seu nivell defensiu i els atacs han començat a trobar més dificultats i en els 15 primers minuts només s'han anotat 7 gols, i a l'equador de la segona part el marcador estava empatat a 18 gols, i per tant tot estava per decidir.

El marcador anava pujant en comptagotes, empat a 19, empat a 20. Aleshores l'equip local ha aprofitat una doble superioritat, per agafar dos gols d'avantatge (22-20), quan faltaven cinc minuts. Semblava que l'equip palauenc tenia el triomf a la mà, però l'equip groc-i-negre ha tret el seu caràcter. La defensa i la porteria han mantingut un altíssim nivell i Oriol Vaqué ha reduït, i després Bernat Bonamusa, amb dos gols en poc més d'un minut, ha capgirat el marcador. I en el darrer atac Bernat Muñoz ha posat la cirereta del 22-24, per obtenir un triomf molt valuós que va posar aquest equip, format pràcticament tot ell per jugadors del planter, en el lloc que es mereix.

HANDBOL PALAUTORDERA 22-24 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Julian Felenbock i Quico Sola porters; Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (1), Bernat Bonamusa (5), Sergi Fuster, Bernat Muñoz (3), Manel Núñez (3), Oriol Prat (4), Jaume Pujol (2), Rubén Tardío, Oriol Vaqué (4), Eric Zambrano, Lluís Plaza.
PARCIALS CADA 5': 4-2, 7-3, 8-7, 10-12, 12-14, 15-14 descans; 15-16, 17-17, 18-18, 20-20, 22-20, 22-24.