Dues grans victòries dels dos equips del Joventut Handbol Mataró

L'equip femení ha superat l'equip canari de La Salud i el masculí un rival directe com el Bordils B

La tarda d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca ha estat magnífica i a més dos grans partits han vingut acompanyats de victòries dels dos equips sèniors del Joventut Handbol Mataró.

Victòria de l'equip femení sobre La Salud de Tenerife

El primer partit de la tarda ha estat el de Divisió Plata Estatal, en el qual per primera vegada l'equip mataroní rebia un equip canari, que en les darreres jornades havia demostrat un magnífic nivell, sobretot en atac, amb jugadores estrangeres de gran potencial i que estava sis punts per sobre de l'equip mataroní. Però sobre la pista l'equip local ha pogut aconseguir un triomf molt important que li permet obtenir dos punts que l'acosten a la permanència.

Handbol fem. JH Mataró - La Salud Tenerife

La primera part ha estat molt igualada amb els dos equips lluint un alt nivell en atac i s'ha arribat al descans amb mínim avantatge local. A la represa Clara Poo, que ja havia fet sis gols a la primera part, ha sortit pletòrica i amb cinc gols en pocs minuts ha empentat l'equip local cap a un avantatge de quatre gols (25-21) que li ha permès encara el segon tram de la segona part amb força tranquil·litat, davant un equip visitant que anava acusant l'esforç i es començava a precipitar davant la bona defensa local.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 38-32 LA SALUD TENERIFE

JOVENTUT MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich, Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (7), Clara Poo (13), Sandra Fargas (4), Isabel Latorre (2), Sara Ruiz, Zara Verdugo (2), Ivet Rodríguez, Marina Seda (2), Maria Murillo (2), Irene Hernández (1), Saray Romero (3), Clàudia Ruiz (2).
PARCIALS: 2-2, 5-5, 8-8, 10-11, 13-12, 17-16 descans; 19-18, 22-19, 27-22, 30-23, 33-28, 38-32.

El sènior masculí guanya amb remuntada davant un rival directe

El darrer partit ha estat el del sènior masculí que tenia un partit important davant un rival directe en la lluita per la permanència. L'equip local era el tercer per la cua amb 6 punts i rebia el Bordils B, cuer amb 2 punts. Estava clar que una victòria local era important per deixar a 6 punts a aquest rival i a l'altre equip en zona de descens, el Sant Esteve de Palautordera, que ja se sabia que havia perdut a Granollers. I al final s'ha aconseguit, no sense evitar el patiment, cosa que ha fet la victòria molt més satisfactòria.

Handbol JH Mataró - Bordils B

L'equip bordilenc ha sortit molt mentalitzat davant un equip local que no entrava en el partit i poc després de l'equador de la primera part els visitants dominaven per 3-9. Un parcial de 3-0 ha permès ficar l'equip groc-i-negre en el partit i al descans la diferència s'havia reduït als dos gols i tot estava per decidir.

A la represa l'equip local de seguida he empatat i s'ha entrat en uns minuts d'alternança en el marcador, però mai amb més d'un gol de diferència per a un o l'altre equip, fins el 18-18. Aleshores el gran treball defensiu de l'equip local ha permès fer un parcial de 4-0 en set minuts en els quals els bordilencs no han pogut marcar. I a partir d'aquí s'ha sabut gestionar bé el marcador per obtenir dos punts molt valuosos.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 24-22 BORDILS B

JOVENTUT MATARÓ: Julian Felenbock i Quico Sola porters; Oriol Prat (1), Manel Núñez (8), Bernat Muñoz (2), Bernat Bonamusa (2), Oriol Vaqué (5), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (2), Sergi Fuster (2), Eric Zambrano, Berenguer Chiva, Jaume Pujol, Rubén Tardío.