El Joventut Handbol Mataró guanya a Esplugues i agafa aire

L'equip mataroní ha recuperat efectius i ha trencat una ratxa de cinc derrotes seguides

Victòria molt important del Joventut Handbol Mataró a Esplugues que li serveix per trencar una mala ratxa de cinc derrotes seguides i per agafar aire i allunyar-se de la zona de descens, que ara ja queda a quatre punts.

El partit era molt important per a l'equip de Jordi Fernàndez, que avui recuperava alguns efectius absents per lesió en els darrers partits, ja que com diem portava cinc derrotes consecutives. Però també ho era per a l'equip local que en portava quatre.

171126Ha_EspluguesJHM

Des del primer moment s'ha vist un equip mataroní molt sòlid en defensa i als deu minuts només havia encaixat dos gols (2-3). Però en atac costava molt i els espluguencs dominaven per 9-7 quan faltaven deu minuts per al descans. Però en aquest tram final de la primera part el Joventut ha tancat la defensa i la porteria i amb un parcial de 0-5 ha capgirat el marcador i ha pogut encarar amb confiança la segona part.

A la represa s'ha augmentat el parcial fins a un 0-8 per posar el 9-15 al marcador. Han reaccionat els locals amb tres gols en poc més d'un minut, però un temps mort els ha frenat. I el Joventut, amb els joves Jaume Pujol i Manel Núñez molt efectius, ha tornat a agafar cinc gol (15-20) i ha sabut gestionar bé fins al final el seu avantatge, sense haver de patir massa per acabar sumant aquests dos punts importantíssims.

ESPLUGUES 23-26 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Julian Felenbock i Quico Sola porters; Manel Núñez (5), Jaume Pujol (7), Dani Aguilera (3), Jan Bonamusa (3), Bernat Bonamusa, Oriol Vaqué (4), Bernat Muñoz (3), Eric Zambrano, Lluís Plaza, Sergi Fuster, Oriol Prat, Berenguer Chiva, Rubén Tardío.
PARCIALS CADA 5': 1-1, 2-2, 5-4, 8-7, 9-9, 9-12 descans; 12-15, 13-17, 15-20, 16-21, 20-24, 23-26.