Dolorosa derrota del sènior masculí del Joventut Mataró

Va caure davant un rival directe com és l'OAR Gràcia de Sabadell

El sènior masculí del Joventut Handbol Mataró, molt condicionat per les lesions, tant prèvies com durant el partit, va patir el dissabte al vespre una dura derrota davant un rival directe com és l'OAR Gràcia de Sabadell. I ara es veu seriosament amenaçat per la zona de descens que es troba a només dos punts.

Handbol JH Mataró - OAR Gràcia

El partit va tenir una primera part en la qual els dos equips van centrar els seus esforços en defensa i amb els atacs procurant no perdre pilotes i no permetre el contraatac rival, però trobant serioses dificultats per superar les defenses i els porters rivals. I així es va arribar la descans amb un ben esquifit 7-8 al marcador.

A la represa es van animar les accions ofensives i el marcador va estar sempre molt igualat amb empats a tots els resultats des del 8-8 fins el 19-19. En aquest moment el jugador visitant Dídac Muntada va encadenar dos gols i van començar els nervis en l'equip local que no va trobar porteria i els sabadellencs amb un parcial de 0-4 van portar el marcador fins un 20-25 que ja va decidir el matx.

JOVENTUT MATARÓ 21-25 OAR GRÀCIA

JH MATARÓ: Julian Felenbok i Quico Sola porters; Oriol Prat (2), Dani Aguilera (1), Berenguer Chiva (5), Bernat Muñoz (1), Oriol Vaqué (7), Jan Bonamusa, Manel Núñez (2), Jaume Pujol, Dani Aguilera (1), Rubén Tardío (2), Eric Zambrano (1), Pau López, Lluís Plaza, Pol Barragán.
PARCIALS CADA 5': 1-2, 2-3, 3-3, 5-5, 6-8, 7-8 descans; 101-10, 13-13, 15-14, 18-19, 20-21, 21-25.

És la tercera anotació més baixa de tota la història a 1a Estatal a camp propi

S'ha de dir que els 21 gols que va marcar ahir l'equip groc-i-negre és la tercera pitjor anotació en un partit com a local, en les 11 temporades que l'equip mataroní ha jugat a la 1a Estatal.
Les pitjors són un 19-21 contra el BM La Roca la temporada 2003-04 i un 20-25 contra el Sant Quirze la temporada 2005-06.
O sigui que feia 12 anys que l'equip mataroní no s'havia quedat tan curt de gols en un partit jugat a casa, ja que a la categoria inferior sempre s'havia superat també aquest nombre de gols.