Segona victòria consecutiva del Joventut femení

Ha guanyat a la pista del Sant Joan Despí (25-27) i se situa en sisè lloc

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha completat una magnífica jornada per al club mataroní, ja que simultàniament a la victòria de l'equip masculí, ha guanyat a la pista del Sant Joan Despí. Amb aquest triomf l'equip de Rosi Hernàndez atrapa l'equip del Baix Llobregat que havia començat el campionat amb tres victòries, i se situa en el sisè lloc de la taula, i és el segon equip català de la categoria.

Handbol fem JH Mataró - Sant Joan Despí B

El Joventut ha aconseguit frenar l'embranzida de l'equip local durant la primera part per arribar al descans amb un ajustat 13-12. A la represa tot semblava transcórrer pel mateix camí. Però després del 15-13, la defensa de l'equip mataroní ha tancat espais, ha pogut córrer al contraatac, i ha fet un parcial de 0-7 en 9 minuts, per posar 5 gols de diferència al marcador. Ha reaccionat l'equip local, però quan aquest s'ha posat a dos dins l'últim minut Sandra Fargas, la màxima golejadora del partit, ha sentenciat.

SANT JOAN DESPÍ 25-27 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich, Marta Espejo porteres; Ainhoa Gonzàlez, Ona Muñoz (3), Isabel Latorre, Sara Ruiz (2), Zara Verdugo (1), Ivet Rodríguez, Clara Poo (2), Sandra Fargas (11), Marina Seda, Maria Murillo (5), Irene Hernàndez (1), Saray Romero (2), Clàudia Ruiz.
PARCIALS CADA 5': 0-2, 2-3, 6-6, 8-8, 10-9, 13-12 descans; 15-14, 15-18, 16-20, 18-22, 21-25, 25-27.