El Joventut Handbol Mataró sentencia amb una gran primera part

Dominava el Sant Cugat per 15-6 al descans i va mantenir l'avantatge al final (30-21)

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dissabte, 14 Octubre 2017 23:58

El Joventut Handbol Mataró s'ha retrobat amb la victòria en derrotar el Sant Cugat de forma còmoda per 30-21 i en un partit que va sentenciar a la primera part, ja que va arribar al descans amb els nou gols d'avantatge que acabaria tenint al final.

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

L'equip local ha sortit molt motivat, superant amb facilitat la defensa visitant i amb els dos Bernats, Muñoz i Bonamusa, i Oriol Prat, molt efectius en atac, i amb la defensa i la porteria ratllant a un alt nivell. I d'aquesta manera el marcador es va anar obrint, i als 20' l'equip local ja guanyava de 8 (10-2) frenant molt bé l'atac santcugatenc, que va estar 17 minuts sense marcar, deixant un dels màxims golejadors de la lliga, com és Gerard March a zero. I al descans la diferència havia pujat als nou gols (15-6).

A la represa l'equip visitant va intentar la reacció i en alguns moments es va posar a 6 gols, però el Joventut va controlar bé la situació i en el tram final va fer una altra estrebada fins a la diferència final de nou gols.

JOVENTUT MATARÓ 30-21 SANT CUGAT

JOVENTUT MATARÓ: Julian Felenbok, Quico Sola porters; Oriol Prat (5), Bernat Muñoz (10), Dani Aguilera (3), Bernat Bonamusa (6), Jan Bonamusa (3), Jaume Pujol (2), Lluís Plaza (1), Eric Zambrano, Manuel Núñez, Rubén Tardío, Oriol Vaqué, Martí Cantallops, Sergi Fuster, Berenguer Chiva.
PARCIALS CADA 5': 1-2, 3-2, 6-2, 10-2, 12-4, 15-6 descans; 19-11, 21-15, 24-18, 26-18, 28-20, 30-21.