El Joventut no pot amb el Granollers B en un partit jugat en moment difícil

Es jugava el diumenge a la tarda mentre tots els partits de lligues catalanes dels diferents esports havien estat suspesos

Handbol Joventut Mataró - Granollers B

El Joventut Handbol Mataró tenia una difícil papereta amb la visita del Granollers B, el vigent campió, en partit de la 1a Estatal. I la situació es va tornar molt més complicada pel fet que el partit es jugava el diumenge a la tarda en uns moments en els quals tots sabem el que s'estava vivint a Catalunya. Molts jugadors dels dos equips demanaven no jugar, sobretot tenint en compte que s'havien ajornat els partits de competicions catalanes en tots els esports, però pel fet de ser competició estatal es va acabar jugant.

El partit, que es jugava el diumenge a la tarda perquè era retransmès per La Xarxa en directe, no va tenir massa història i va ser dominat per l'equip vallesà davant un equip mataroní que, a més tenia diversos jugadors lesionats i altres minvats de condicions, i que només va resistir durant el primer quart d'hora, després d'un bon inici de partit. Al descans ja perdia de 5 gols i a la represa es va duplicar la diferència.

JOVENTUT MATARÓ 23-33 GRANOLLERS B

JOVENTUT MATARÓ: Quico Sola i Julian Felenbok porters, Jan Bonamusa (1), Dani Aguilera (6), Oriol Vaqué, Bernat Muñoz (4), Bernat Bonamusa (2), Manel Núñez (4), Eric Zambrano (1), Jaume Pujol (1), Rubén Tardío, Oriol Prat (3), Lluís Plaza (1).
PARCIALS: 3-1, 4-3, 6-7, 6-10, 8-11, 10-15 descans; 12-20, 14-22, 16-25, 18-26, 20-30, 23-33.